Αθλητισμος

Σκάνδαλο μπάσκετ: Βρέθηκαν 102.000 ευρώ σε σπίτι διαιτητή

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ακόμη πέντε παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΟΚ Μπάσκετ
© EUROKINISSI

Πληροφορίες ότι βρέθηκαν 102.000 ευρώ στο σπίτι και δεύτερου διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του ελληνικού μπάσκετ.

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να βρίσκεται μεταξύ των έξι εμπλεκομένων. Η έρευνα αφορά καταγγελλόμενες πράξεις δωροδοκίας και παράνομων συναλλαγών στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Η υπόθεση έχει περάσει πλέον στα χέρια ανακριτή, έπειτα από την έρευνα που πραγματοποίησε ο αθλητικός εισαγγελέας. Σε βάρος των έξι προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με αποτέλεσμα να εκδοθούν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ακόμη πέντε παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Οι έξι είχαν συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα και παρέμεναν υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ μέχρι τη μεταγωγή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY