- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πρώτο της μετάλλιο στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού και το τρίτο της τον τελευταίο χρόνο σε μεγάλη διοργάνωση, κατέκτησε και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.
«Το κλίμα στην αρένα δεν υπήρχε. Παντού ελληνικές σημαίες και κόσμος να μας υποστηρίζει. Στην παρουσίαση άκουσα να με εμψυχώνουν με το μικρό μου όνομα. Τρελάθηκα, ήταν πολύ ωραία. Ένιωθα πως αγωνίζομαι στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: «Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος, όμως, ήθελα πολύ αυτό το μετάλλιο. Το πάλεψα, το διεκδίκησα και το κατάκτησα. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό κλειστού και είναι σημαντικό για εμένα. Συνεχίζω για το επόμενο. Για το Λονδίνο, όπου και εκεί θέλω να διεκδικήσω κάτι καλό».
Η έμπειρη τριπλουνίστρια δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στους συναθλητές της. «Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου, που έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις και κατάφεραν να υπάρχει ελληνική παρουσία σε όλες τις θέσεις στο βάθρο των νικητών».
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της αθλήτριας του εμφανίστηκε και ο Γιώργος Πομάσκι. «Ηταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και η Παπαχρήστου κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο χάρη στην ποιότητα και την αγωνιστικότητα της και αυτό δείχνει πολλά», είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε η κατάσταση θα είναι ειρηνική», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA
Στο μικροσκόπιο μηνύματα και καταγγελίες για σύγκρουση συμφερόντων
Ένας εξ αυτών μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του για λίγα λεπτά
Η ομάδα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου
Θρήνος στην «πράσινη» οικογένεια
Συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Έλληνα τενίστα
Πότε θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες
Μεγάλη ανατροπή για τους Γερμανούς παρά την υπερπροσπάθεια της «Βασίλισσας»
Στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχή χρονιά
Η ΑΕΚ με σπουδαία ανατροπή στο φινάλε, επικράτησε της Μπανταλόνα με 72-67 στη Sunel Arena και προκρίθηκε στο F4 του BCL
Απόψε οι αναμετρήσεις
Τι δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Τεράστια πρόκριση για τους Γάλλους
Πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για τους «ροχιμπλάνκος»
Αμετάβλητο το μοντέλο διεξαγωγής, εν αναμονή εξελίξεων από πιθανή συνεργασία με το NBA Europe
Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.