Αθλητισμος

Το κορμί της σούπερ τενίστριας Σερένα Γουίλιαμς χωρίς… περιττά (εικόνες)

Η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, αποκαλύπτεται στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Sports Illustrated»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340917-709051.jpg
Sports Illustrated Emmanuele Haugel

Χωρίς περιττά φίλτρα και Photoshop, η Σερένα Γουίλιαμς, κορυφαία τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη και μία από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Sports Illustrated», προκαλώντας ποικίλες  αντιδράσεις.

Οι θαυμαστές τάχτηκαν υπέρ της τόλμης της να αποκαλύψει τις ατέλειές της (και οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες έχουν κυτταρίτιδα), αποδεικνύοντας ότι είναι υπερήφανη για τον εαυτό της και δεν υποκύπτει στο στερεότυπο της καλλίγραμμης και αψεγάδιαστης σέξι τενίστριας.

Ωστόσο δεν έλειψαν τα αρνητικά έως και ρατσιστικά σχόλια σε βάρος της, καθώς για κάποιους το κορμί της μοιάζει περισσότερο αντρικό, οπότε θα έπρεπε μάλλον να το καλύπτει παρά να το προβάλλει με φωτογραφίσεις.

Η Σερένα Γουίλιαμς δήλωσε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, καθώς θεωρεί ότι πέτυχε το σκοπό της. Να ενθαρρύνει, δηλαδή, τις γυναίκες να συμφιλιώνονται με τις αδυναμίες και την ηλικία τους. 

Η Γουίλιαμς ανακηρύχτηκε από το περιοδικό «Forbes» ως η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια για το 2016 για τις απίστευτες επιδόσεις της στο άθλημα που επέλεξε να υπηρετήσει, ωστόσο εκείνη εκμεταλλεύτηκε αυτή τη διάκριση για να διαμαρτυρηθεί και για το μισθολογικό χάσμα στον αθλητισμό, γιατί οι γυναίκες δουλεύουν εξίσου σκληρά με τους άνδρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ