- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χρυσή» πρόκριση για τον Απόστολο Αγγέλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Διάθλου
Ο πρώτος Έλληνας που αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην ελίτ της χιονοδρομίας
Την πρόκρισή του στα Παγκόσμια Κύπελλα της 2ης περιόδου πανηγυρίζει ο Απόστολος Αγγέλης μετά την επίδοσή στο αγώνισμα των 10 χλμ. του IBU Cup3 που ολοκληρώθηκε στο Ομπερτίλιαχ της Αυστρίας.
Με χρόνο 26:29,8, 2 άστοχες βολές, 66η θέση και 125,93 βαθμούς IBU είναι ο πρώτος Έλληνας που αποκτά το δικαίωμα να αγωνιστεί με την ελίτ του Διάθλου, σε μια μεγάλη επιτυχία για τον Μετσοβίτη αθλητή και για την Ελληνική χιονοδρομία.
Στο ίδιο αγώνισμα οι Δημήτριος Κυριαζής (28:27,8 και 2 άστοχες βολές) και Κλεάνθης Καραμίχας (28:43,2 και 3 άστοχες βολές) προσπάθησαν για το καλύτερο ήταν πολύ βελτιωμένοι αλλά η συγκομιδή των βαθμών δεν είναι αυτή που θα ήθελαν. Στόχος τους παραμένει η πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και η προσπάθεια τους θα συνεχιστεί από τον νέο έτος στα IBU Cup4 & 5.
Στις γυναίκες, η Μαρία Τσακίρη παρά την κούραση από τους αγώνες των προηγούμενων ημερών, αγωνίστηκε στα 7,5 χλμ. και κατετάγη 60η με χρόνο 24:04,7 και 2 άστοχες βολές. Η Δραμινή αθλήτρια ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2016 με εξαιρετικές επιδόσεις που της δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξεί για μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική αγορά
Η παρουσία του στο Game 3 είχε προκαλέσει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας
Αντίστροφη μέτρηση για τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ελίνα Τζένγκο, ενόψει του έκτου αγώνα Diamond League της σεζόν
Για τα όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών της GBL με τον Ολυμπιακό
Ο Greek Freak σε νέες περιπέτειες
Το προφίλ των ομάδων, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Το μήνυμα της Ρούτε Καρντόσο
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μόνο break ως τώρα στις έδρες των φιναλίστ
Τι είπε για τον απινιδωτή
Άτυχος ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και αγκαλιά με τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.