- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Manaras 24/7: 1 ιστιοπλοϊκό, 2 BMXriders και 4 πανέμορφα Κυκλαδίτικα νησιά (εικόνες, video)
Nέες bmx περιπέτειες στο Αιγαίο
Από την ανεμοδαρμένη Άνδρο, στα περίφημα σοκάκια στα Ματογιάννια της Μυκόνου και από τα απόκρημνα μαγευτικά τοπία της Σαντορίνης, στo σεληνιακό Σαρακήνικο της Μήλου. Ο ΒΜΧrider Πάνος Μανάρας επανέλαβε το συναρπαστικό non-stoptour το οποίο επιχείρησε για πρώτη φορά πέρυσι στα νησιά του Ιονίου, βάζοντας πλώρη αυτή τη φορά για τις Κυκλάδες, παρέα με τον φιλοξενούμενό από την Ισπανία και κορυφαίο rider, SergioLayos.
Η αρχή έγινε από την Άνδρο, εκεί όπου ο Πάνος με τον Sergio επισκέφθηκαν το BluEnigmabowl για riding με φόντο το Αιγαίο πέλαγος. Στη συνέχεια το ιστιοπλοϊκό, το οποίο εμπιστεύτηκε στους riders η ISTIONYachtingGreece σάλπαρε για την κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα στενά ασβεστωμένα σοκάκια και τα λουλούδια στις καμάρες προτού αράξει στην παγκοσμίου φήμης Σαντορίνη. Οι ράμπες του «τοπικού» Σπύρου Μπελώνια στη μέση ενός αμπελώνα ήταν ό,τι έπρεπε ώστε το δίδυμο των bmxriders να επιδοθεί σε ένα μοναδικό session κάτω από τον ζεστό ήλιο. Τελευταίος σταθμός η περίφημη Μήλος με τον Πάνο και τον Sergioνα ανακαλύπτουν το σεληνιακό τοπίο του Σαρακήνικου.
«Το να κάνεις ποδήλατο με ένα φίλο σου και top rider όπως ο Sergio, είναι από μόνο του δυνατό. Όταν αυτό, το κάνεις σε τέσσερα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, με όχημα ένα ιστιοπλοϊκό, έχοντας μαζί και crew φωτογράφων και filmographers για να αποτυπώνεις και να μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές, απλά το κάνει όνειρο ζωής!», λέει ο Πάνος, ήδη αναζητώντας ήδη το επόμενό του project!
Με φόντο τις χαρακτηριστικές ομορφιές των Κυκλάδων που μονοπωλούν το παγκόσμιο τουριστικό ενδιαφέρον κάθε καλοκαίρι, ο Πάνος πραγματοποίησε κάθε μέρα και από μία απόβαση στο κάθε νησί, εξερευνώντας τα με τον δικό του μοναδικό τρόπο, λίγο πριν την επιστροφή του, υπό τη συνοδεία δελφινιών στην ελληνική πρωτεύουσα.










ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι εκδρομές, οι φιλίες και οι δράσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα του Arsenal Thessaloniki Supporters Club
Την… υπογραφή του στο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε ο Ματ Μόργκαν
Eίναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός δράσης για λόγους ξεκούρασης
Το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει στεναχωρημένο και τον Βόλο
Οι δύο ομάδες μένουν στο 0 - 0
Bρέθηκε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει πολύ
Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην αγγλική πρωτεύουσα μετά την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ
Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις
Η Άνοδος, η Σύγκρουση και ο Μύθος του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Ο σπουδαίος επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχαιρέτησε τον «Καπετάνιο»
Η ανάρτηση και η αναφορά στον Γκέμπελς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολογήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σχόλιο που έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή
Τι προβλέπει για τις ομάδες
Το αίτημα στη Super League
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.