Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα, 26 Μαΐου, γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355616-736881.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαΐου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 26 Μαΐου γιορτάζουν Σήμερα γιορτάζουν οι: Αλφαίος, Καρπός (που γιορτάζει και στις 13 Οκτωβρίου - Ιερομαρτύρων Κάρπου και Αγαθονίκης), Συνέσιος, Συνεσία. Χρόνια τους πολλά και καλά!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Μεσοπεντηκοστή, Άγιος Κάρπος ο Απόστολος από τους Εβδομήκοντα, Άγιος Αλφαίος ο Απόστολος, Άγιος Αλέξανδρος από την Θεσσαλονίκη ο Δερβίσης, Άγιος Συνέσιος ο Επίσκοπος, Άγιος Αβέρκιος, Αγία Ελένη, Άγιος Αυγουστίνος Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας, Άγιος Σιμίτριος ο Μάρτυρας και οι συν αυτώ Είκοσι τρείς Μάρτυρες, Άγιος Ζαχαρίας ο Ιερομάρτυρας, Όσιοι Φουγάτιος και Δαμιανός, Άγιος Πρίσκος ο Μάρτυρας και η συνοδεία αυτού, Άγιος Ιούλιος ο Μάρτυρας, Άγιοι Φηλικίσσιμος, Ηρακλής και Παυλίνος οι Μάρτυρες, Άγιος Γεώργιος ο Νεομάρτυρας εκ Βουλγαρίας, Εύρεση των ιερών λειψάνων του Οσίου Μακαρίου, Σύναξη της Παναγίας της Εικοσπενταρούσας στην Σαμοθράκη

 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ