Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 25 Μαρτίου γιορτάζει…

Γιορτάζει και το έθνος!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποιοι γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 25 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Ευάγγελος (Βαγγέλης, Βάγγος, Βαγγέλας), Ευαγγελία (Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Λίτσα, Εύα), Άγγελος, Αγγελική (Άντζελα, Άντζυ, Αγγέλα, Αγγελίνα), που γιορτάζουν και στις 8 Νοεμβρίου (Σύναξις των Αρχαγγέλων και Αγγέλων). Χρόνια πολλά, και καλά, και γεμάτα ευτυχία. Φυσικά σήμερα είναι και η εθνική μας εορτή! Χρόνια πολλά στο έθνος.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Γ' Χαιρετισμοί, Ευαγγελισμός της Υπεραγίας Θεοτόκου, Όσιος Σεννούφιος ο Σημειοφόρος, Αγίες Πελαγία και Θεοδοσία, Άγιος Δήμιος ο Μάρτυρας, Όσιος Τίμων ο Ερημίτης, Όσιος Παρθένιος του Κιέβου, Μετακομιδή του Ιερού λειψάνου του Αγίου Ευφρόσυνου του Ιερομάρτυρα εκ Ρωσίας, Σύναξη της Παναγίας της Μεγαλόχαρης στην Τήνο, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Βάτου, εν τω όρει Σινά, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ευαγγελίστριας, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου των Κηπουραίων, Σύναξη της Παναγίας της Πρωτόθρονης στην Νάξο, Σύναξη της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Ικαρία, Σύναξη της Παναγίας Γιουρίτισσας στην Αλόννησο, Σύναξη της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Σκιάθο, Σύναξη της Παναγίας της Τοχνιώτισσας στην Κύπρο, Σύναξη της Παναγίας της Οξυλιθιώτισσας στην Εύβοια

Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ

«Ἕνα νερὸ κυρα-Βαγγελιώ»

Τσάμικος, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος

Τσάμικος, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος

 
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ