Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 12 Μαρτίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1492628494902-bbd9cc685004.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαρτίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποιοι γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 12 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Θεοφάνης, Θεοφανία, που γιορτάζουν και στις 6 Ιανουαρίου (Τα Άγια Θεοφάνεια (Φώτα) και οι Θεόδωρος και Θεοδώρα. 

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Όσιος Θεοφάνης ο Ομολογητής της Συγριανής, Όσιος Γρηγόριος ο Α' Διάλογος Πάπας Ρώμης, Άγιοι Εννέα Μάρτυρες, Δίκαιος Φινεές, Όσιος Συμεών ο Ευλαβής, Άγιος Λαυρέντιος, Προφήτης Ααρών, Άγιος Δημήτριος βασιλεύς της Γεωργίας

Σήμερα, 12 Μαρτίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών

Δεν είναι κάτι που γνωρίζουν πολλοί, αλλά η 12η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών. Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια διεθνής εκδήλωση, που έπειτα από πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Υδραυλικών, γιορτάζεται κάθε χρόνο, με σκοπό να αναγνωρίσει τον ρόλο του υδραυλικού στην υγεία και την ευημερία της κοινωνίας.

Η ιδέα της Παγκόσμιας Ημέρας Υδραυλικών ήταν ότι στις 12 Μαρτίου κάθε χρόνο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σταματούσαν για να προβληματιστούν σχετικά με τον ζωτικό ρόλο που παίζουν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις στην υγεία τους αλλά και στον τρόπο ζωής τους. 

Και κάπως έτσι γεννήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών.

Υδραυλικός
Υδραυλικός © Pixabay

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.