- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο: Μαινόμενοι αγρότες κατά των ναυτεργατών έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ΑΝΕΚ
Εκτόξευσαν φωτοβολίδες σε πλοίο της Blue Star – Με αντλίες νερού απαντούν οι απεργοί
Ένταση προκλήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου το απόγευμα της Παρασκευής, όταν αγρότες από την Ιεράπετρα και τη Σητεία παραβίασαν την πύλη και μπήκαν στο λιμάνι με άγριες διαθέσεις υπό το φόβο της καταστροφής των προϊόντων τους λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αγρότες κινήθηκαν προς το πλοίο των Blue Star Ferries και εκτόξευσαν φωτοβολίδες στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι ναυτικοί και περιπολούσαν την απεργία τους.
«Αίσχος» φώναζαν οι εξαγριωμένοι αγρότες.
Με αντλίες νερού ανταπάντησαν οι απεργοί ναυτικοί.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, υπήρξε απόπειρα να ρίξουν άνθρωπο στο λιμάνι ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι ακριβώς συνέβη.
Το πλοίο απομακρύνθηκε με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο το σκοινί «έσπασε» από τον κάβο γεγονός που τους εξαγρίωσε τους λόγω του κινδύνου που είχε αυτή η ενέργεια για όσους ήταν κοντά.
Στη συνέχεια, οι αγρότες έβαλαν φωτιά στα γραφεία της ΑΝΕΚ στο λιμάνι. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.