- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι γίνεται με τα 534 ευρώ: Γιατί δεν το πήραν όλοι οι δικαιούχοι
Επανελέγχονται χιλιάδες περιπτώσεις
Γιατί δεν έχουν πάρει όλοι οι δικαιούχοι το επίδομα των 534 ευρώ. Επανελέγχονται περισσότερες από 6.500 περιπτώσεις.
Χιλιάδες είναι οι δικαιούχοι που ακόμη δεν έχουν λάβει την αποζημίωση «Ειδικού Σκοπού 2» των 534 ευρώ.
Ειδικότερα, περίπου 6.500 εργαζόμενοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσα από το myBusinessSupport της ΑΑΔΕ, από τις 526.000 και πλέον που τέθηκαν σε παράταση αναστολής τον μήνα Μάιο, φαίνεται πως δεν πληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου το ποσό της ειδικής αποζημίωσης των 534 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», οι περιπτώσεις αυτές επανελέγχονται και το υπουργείο Εργασίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα προχωρήσει στην πληρωμή.
Η προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτησης είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου, ενώ φαίνεται πως δεν θα δοθεί παράταση, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή των χρημάτων.
Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή με τα στοιχεία που δεν είναι ήδη συμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λάθος καταβολή χρημάτων ή και αδυναμία πληρωμής.
Παράλληλα, θα πρέπει να τονιστεί ότι από αυτή την αποζημίωση ειδικού σκοπού απουσιάζουν οι επιστήμονες, που είχαν λάβει 600 ευρώ τους προηγούμενους μήνες, μέσω του προγράμματος των voucher.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.