TV + Series

Πίτερ Ντίνκλατζ για το τέλος του Game of Thrones: Ξεπεράστε το

«Ο καθένας είχε τις δικές του θεωρίες ενώ παρακολουθούσαν την σειρά, αλλά καμιά τους δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό που έδωσε η σειρά, νομίζω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ
Ο Πίτερ Ντίνκλατζ © EPA

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ που υποδύθηκε τον Τύριον Λάνιστερ στο Game of Thrones μίλησε για το τέλος της σειράς-φαινόμενο.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τα «παράπονα» που είχαν οι φανς από το τέλος του «Game of Thrones», της σειράς-φαινόμενο που συμμετείχε ως «Τύριον Λάνιστερ».

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στους Times της Νέας Υόρκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλο αυτόν τον «χαμό» που προκάλεσε το φινάλε του «Game of Thrones». 

«Ηθελαν [οι φανς] τους όμορφους λευκούς ανθρώπους να φεύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Παρεμπιπτόντως, είναι μυθοπλασία. Υπάρχουν δράκοι σε αυτό. Ξεκολλήστε. Η σειρά ανατρέπει αυτό που σκέφτεσαι, και αυτό είναι που μου αρέσει. Ναι, ονομαζόταν “Game of Thrones”, αλλά στο τέλος, όταν ο κόσμος με πλησίαζε στο δρόμο με ρωτούσε: “ποιος θα ανέβει στο θρόνο;”. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτονταν μόνο αυτό μιας και η σειρά ήταν πολλά περισσότερα από αυτό», δήλωσε ο Ντίνκλατζ και πρόσθεσε: 

«Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν ο δράκος έκαψε τον θρόνο γιατί έτσι σαν να σκότωσε την όλη συζήτηση γύρω από αυτό, κάτι που είναι πραγματικά ασεβές και κάπως λαμπρό εκ μέρους των δημιουργών της σειράς: “σκάσε, δεν πρόκειται για αυτό.” Συνεχώς αυτό έκαναν, όπου άλλο νόμιζες και άλλο σου έδιναν. Ο καθένας είχε τις δικές του θεωρίες ενώ παρακολουθούσαν την σειρά, αλλά καμιά τους δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό που έδωσε η σειρά, νομίζω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY