TV + Series

House of Gucci: Δείτε το τρέιλερ με τη Lady Gaga ως «Μαύρη Χήρα»

Υποδύεται την Patricia Reggiani

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
House of Gucci: H αληθινή ιστορία της δολοφονίας του Maurizio Gucci από τη «Μαύρη Χήρα», Patrizia Reggiani
Aφίσα της ταινίας House of Gucci ©Getty Images/Ideal Image

Το νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «House of Gucci» δίνει πληροφορίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Ρίντλεϊ Σκοτ, εξιστορεί τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ) και την πτώση της δυναστείας της οικογένειας Gucci στον χώρο της μόδας.

Η Lady Gaga υποδύεται την κοσμική Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο, η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάσθηκε για την «ενορχήστρωση» της δολοφονίας του, όταν εκείνος την παράτησε για μια νεαρότερη της γυναίκα.


Το «House of Gucci» αναμένεται να προσφέρει άφθονο δράμα όταν κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου. 

Σε σενάριο της Μπέκι Τζόνστον και του Ρομπέρτο Μπεντιβένια, η ταινία διαθέτει ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών που μπορεί κανείς να θαυμάσει και στην επίσημη αφίσα της. Πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ και Αλ Πατσίνο σε ένα άγριο ταξίδι στην πολυτάραχη ιστορία μιας εκ των ισχυρότερων οικογενειών στον χώρο της μόδας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι μόνοι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για το House of Gucci είναι η ίδια η οικογένεια Gucci. Νωρίτερα φέτος, η Patrizia Gucci (όχι αυτή που υποδύθηκε η Gaga, αλλά μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Maurizio) μίλησε ενάντια στο αληθινό δράμα του εγκλήματος, λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας».

HOUSE OF GUCCI | Official Trailer #2 | MGM Studios

Σε αυτό το σημείο, να πούμε βέβαια πως οι μόνοι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για την πρεμιέρα της ταινίας είναι η ίδια η οικογένεια Gucci. Νωρίτερα φέτος, η Πατρίτσια Γκούτσι (όχι αυτή που υποδύεται η Gaga, αλλά μια από τις δεύτερες ξαδέρφες του Μαουρίτσιο) μιλώντας για την ταινία τόνισε: «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλάω εκ μέρους της οικογένειας».

Εκτός από την αμφισβήτηση πολλών από τις επιλογές του Σκοτ όσον αφορά στο κάστινγκ, η Πατρίτσια Γκούτσι σχολίασε μεταξύ άλλων: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Χόλιγουντ…Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Αλλά υπάρχει κι ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ