TV + Series

Μάικλ Γουίλιαμς: Υπερβολική δόση ναρκωτικών η αιτία θανάτου του

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Γουίλιαμς
Μάικλ Γουίλιαμς © EPA/ADAM S DAVIS

Μάικλ Γουίλιαμς: Από υπερβολική δόση ναρκωτικών πέθανε ο γνωστός ηθοποιός.

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μετά τη λήψη ηρωίνης και κοκαΐνης προήλθε ο θάνατος του ηθοποιού, Μάικλ Ουίλιαμς, όπως αποκάλυψε η νεκροψία. Ο υποψήφιος για Έμμυ, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», είχε βρεθεί νεκρός στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο Μάικλ Ουίλιαμς είχε βρεθεί από τις αρχές πεσμένος στην τραπεζαρία του πολυτελούς διαμερίσματός του στη λεωφόρο Kent στο Williamsburg, ενώ στο τραπέζι της κουζίνας η αστυνομία είχε βρει ηρωίνη.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire», λέγοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του Little, που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον επηρέασε στην πραγματική ζωή.

Μάικλ Γουίλιαμς: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

«Η αιτία θανάτου του Γουίλιαμς ήταν οξεία μέθη από ένα θανατηφόρο μείγμα φαιντανύλης, π-φθοροφαιντανύλης, ηρωίνης και κοκαΐνης», δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου του Γενικού Ιατροδικαστή. Ο θάνατός του κρίθηκε ως ατύχημα.

«Έχοντας αποκαλύψει την ιατροδικαστική εξέταση δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπός του Τζούλι Μπόλσερ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ