Μουσικη

good job nicky: Το τραγούδι που έστειλε για τη Eurovision

Το single αποτελεί το τελευταίο κομμάτι ενός cinematic project

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το cover του single Heaven is Sin.

good job nicky: Ο γνωστός ποπ τραγουδιστής κυκλοφόρησε το «Heaven is Sin», που είχε προταθεί για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision της Ιταλίας.

Δεν μένει πολύς καιρός μέχρι την Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Τορίνο και την Ιταλία. Η Ελλάδα έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς του διάσημου ευρωπαϊκού ραντεβού από το περασμένο φθινόπωρο. Τότε ήταν που ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το 2022. Μέρος της διαδικασίας αποτέλεσαν ο good job nicky με την Cobalt Music. Ο νεαρός καλλιτέχνης τραγουδάει τη μπαλάντα «Heaven is Sin» η οποία είχε προταθεί για τον διαγωνισμό και μόλις έγινε διαθέσιμη για το κοινό.

Το επίσημο cover του single «Heaven is Sin» από τον good job nicky.
Το επίσημο cover του single «Heaven is Sin» από τον good job nicky.

Μπορεί το τραγούδι να μην κατάφερε να «ταξιδέψει» στην πόλη του Τορίνο, τα αποκαλυπτήριά του όμως αναμένονταν με ενδιαφερόν. Ο good job nicky εκπροσωπεί με επιτυχία τη νέα γενιά ερμηνευτών και πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει με το προσωπικό του στιλ. Το «Heaven is Sin» αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τον ίδιο, καθώς λίγοι είχαν ακούσει το κομμάτι μέχρι σήμερα. Ακόμα και λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, πολλοί έχουν προσπαθήσει να το ακούσουν και να αφήσουν ένα σχόλιο με τις εντυπώσεις τους για την νέα προσπάθεια του 25χρονου τραγουδιστή της ποπ. 

Την ίδια ώρα το βίντεο κλιπ του «Heaven is Sin» είναι το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ που μόλις ολοκληρώθηκε. Τα υπόλοιπα απαρτίζονται από τα «Realize», «Too Hard», «Do the Gods Cry?» και όλα μαζί είναι μέρος ενός cinematic project. Μέσα από αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον good job nicky να παλεύει μέχρι τελικής πτώσης με τον αδερφό του. Τη σκηνοθεσία για το βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου. Η παραγωγή ανήκει στη White Room και συμμετέχει επίσης η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση

good job nicky - Heaven Is Sin | Official Music Video

Ο good job nicky έχει καταφέρει να μπει στις συνειδήσεις των φανς του είδους, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό συνετέλεσε η κυκλοφορία του single - ντεμπούτο του «January 8th», η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τις 400 χιλιάδες προβολές στο Youtube σε μόλις 48 ώρες. Έπειτα εξέδωσε 7 ακόμα single επιτυχίες, που του έδωσαν και τον τίτλο του «πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς».

Το τραγούδι «Heaven is Sin» κυκλοφορεί από την Cobalt Music εδώ και λίγες ώρες. Παράλληλα αναμένονται όλα τα επόμενα πρότζεκτ του καλλιτέχνη με μεγάλη προσμονή από τους φίλους του είδους και όχι μόνο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ