Ένα σεμινάριο για τα μυστικά των οστρακοειδών στα πλαίσια της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Τρώγοντας στρείδια στη Γαλλική Πρεσβεία
Resto
NYN ESTI: το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του ΕΜΣΤ συναντά την τέχνη στο πιάτο
Δημιουργική ελληνική κουζίνα, βιώσιμη γαστρονομία και θέα Ακρόπολη
Resto
Head to Tail: το νέο μενού του Βασίλαινα αξιοποιεί όλα τα μέρη του ψαριού. Ναι, ακόμα και τα κόκκαλα ή την ουρά
Το zero food waste στο fine dining
Life in Athens
Κάτι καλό συμβαίνει στην πλατεία Βικτωρίας
Όλα όσα συμβαίνουν τώρα σε μία από τις κεντρικότερες συνοικίες της Αθήνας
Resto
Σεϋχέλλες: επιστροφή στο αγαπημένο στέκι του Μεταξουργείου
Το εστιατόριο που αγάπησαν πολλοί στη δεύτερη εποχή του
Resto
Caprus, το ολοκαίνουργιο σαντουιτσάδικο της Κυψέλης με τα επικά σάντουιτς
Κολασμένα σάντουιτς και κρασί by the glass στη Σπετσών
Resto
Tartufo, το νέο ιταλικό εστιατόριο στου Ψυρρή είναι πεντανόστιμο
Αχνιστές πίτσες, θεϊκά ραβιόλι και dolce vita στον πεζόδρομο της Αγίας Θέκλας
Θεματα
Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη – Γαβρίλη, μία γλυκιά ιστορία 100 χρόνων
Μιλήσαμε με την Αικατερίνη Γαβρίλη, που συνεχίζει σήμερα την οικογενειακή επιχείρηση
Μουσικη
Tito Baden: Ο γιατρός που είναι (και) μουσικός
Μιλάμε μαζί του λίγο πριν την παρουσίαση του πρώτου του δίσκου