Με αυτά φτιάχνει ασυνήθιστα cocktails, έχει και ένα πραγματικά νόστιμο μενού
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Μια μικρή, εκλεπτυσμένη Ιταλία στο Κολωνάκι
Ξενοδοχεία και εστιατόρια μας περιμένουν με εορταστικά μενού
Νέα εστιατόρια μπαίνουν στον Οδηγό, αλλά υπάρχουν και δυσάρεστες εκπλήξεις
Μια βόλτα στα Βόρεια για πεντάφρεσκο ψάρι είναι πάντα μια καλή ιδέα
Το εστιατόριο της σεφ Ελένης Σαράντη είναι αφιερωμένο στην ιταλική κουζίνα και στην οικογένειά της