Γαστρονομικά μπιφτεκόψωμα, cocktails και αθηναϊκή ραστώνη
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Λobby, τα τέλεια burgers της Απόλλωνος
Θεματα
Ikigai: το νέο πρωτοποριακό project του Άρη Βεζενέ φέρνει την Ιαπωνία στο Σύνταγμα
Είναι ταυτόχρονα delicatessen, κρεοπωλείο, κάβα, αλλά και σημείο πώλησης χειροποίητων κεραμικών
Resto
Pizza Dough, για ναπολιτάνικη πίτσα στο Κουκάκι
Λεπτή ζύμη, αυθεντική mozzarella και σάλτσα ντομάτας San Marzano
Θεματα
Μπήκαμε στο εργοστάσιο όπου παράγεται ο καφές Cortese
Στην Πάντοβα της Ιταλίας υπάρχει ένα εργοστάσιο με μακρά παράδοση στον καφέ
Θεματα
Γιατί τρώμε αυγά Benedict και ποιος έφερε το Avocado Toast στο τραπέζι μας;
Πόσα ξέρεις από Brunch;
Design & Αρχιτεκτονικη
Tiny homes: Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος σε 20 τ.μ.;
Το κίνημα των μικρών σπιτιών με τη μεγάλη «καρδιά»
Design & Αρχιτεκτονικη
Η αθέατη ιστορία της Αθηναϊκής Πολυκατοικίας
Σε αυτό το κτίριο που δαιμονοποιήθηκε όσο κανένα άλλο, χρωστάμε την ταυτότητα της πόλης