Από την πιο μερακλίδικη μακαρονάδα της Αθήνας μέχρι το τέλειο σουβλάκι
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Πας κατευθείαν μετά το γραφείο με φίλους ή χωρίς
Η Ελένη Σαράντη μαγειρεύει τις αναμνήσεις της από τα κυριακάτικα τραπέζια της μαμάς
Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Αϊβαλιώτης παίζει την ελληνική κουζίνα στα δάχτυλα
Εδώ όπου ο ιταλός σεφ Francesco Granata φτιάχνει αυθεντική focaccia και εκπληκτικά arancini
Η νοστιμιά του Λεβάντε, τέλεια ποτά και Ακρόπολη πιάτο
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο