Ο Περικλής Κοσκινάς μαγειρεύει όπως είναι η φτιαξιά του: ακέραια, έξυπνα, λιγομίλητα, ηθικά, πεντάμορφα
Resto
Cookoovaya: Ένα κλασικό (πια) εστιατόριο που πατά γερά στην ελληνική γη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Ο Περικλής Κοσκινάς μαγειρεύει όπως είναι η φτιαξιά του: ακέραια, έξυπνα, λιγομίλητα, ηθικά, πεντάμορφα
Γεύση καρφωμένη στον εγκέφαλο από τα βάθη της παιδικής σου ηλικίας
Στο νησί των 4 εποχών, πας μια φορά και θέλεις να μείνεις για πάντα
Βρήκαμε το μαγαζί που θα βάλει φωτιά σε κάθε DIY έμπνευσή σου
Με τον κατάλληλο χειρισμό μια εβδομάδα στην Ανάφη θα ανάψει ξανά τη σβησμένη φλόγα ενός έρωτα
Και βρίσκεται πάνω σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας...
Ανταλλαγές δημιουργικότητας Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό βιώνουν το πικ του έρωτά τους
Στην πιο μπουκιά και σιρόπι εκδοχή του