Μαζί και πολλά άλλα νόστιμα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Chobi, μια φρέσκια sur mesure γλυκιά γωνιά στο Παγκράτι
Αληθινά και αγνά υλικά και μια εσάνς από γαλλική φινέτσα
Θεματα
Λαχαναγορά του Ρέντη: Η Αγορά που θέλει να βάλει τα γυαλιά στη Βαρβάκειο
Έχει τα πάντα, είναι ανοιχτή και τις Κυριακές
Tip of the day
Το κρυμμένο ασιατικό μπακάλικο του Παγκρατίου
Εκεί θα βρεις και του εξωτικού πουλιού το γάλα
Θεματα
O παραδοσιακός φούρνος στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα: Ένα βιβλίο - διαμάντι για τη μαγειρική του Αιγαίου
Από τη σιφνέικη ρεβιθάδα μέχρι το αρνάκι στη γάστρα
Resto
Lulu: Πεντάστερο ασιατικό σε χάρτινο σκαφάκι και χάζι στο πεζοδρόμιο
Bans, tacos και pinsa από σεφ όχι ό,τι κι ό,τι
Tip of the day
Πού θα βρεις γκιοζλεμέ στο σάτσι και πίτα από «χέρι» στο Κολωνάκι
Με υπέροχο φύλλο φτιαγμένο στο χέρι
Tip of the day
Το «καθημερινό πάρτι» καφέ στα νότια Ιλίσια
Σπιτικές λιχουδιές και τα πιο καυτά κουτσομπολιά της γειτονιάς
Tip of the day
Άμα ψάχνεις, εδώ ο καλός ο ταπετσέρης
Όταν θες να δώσεις νέα ζωή στον παλιό σου καναπέ
Resto
Τα Σκαλάκια: δυο παλιά ταβερνεία της Αθήνας που σε πάνε στον έβδομο ουρανό της γεύσης
Σε Ιλίσια και Ακαδημία Πλάτωνος, με πιάτα δουλεμένα στον χρόνο