Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Θεματα
Rodos Palace: με ένα memory dinner για τα 50 του χρόνια μας θύμισε τον παλιό, καλό ελληνικό τουρισμό
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Χωρίς πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού, μόνο γεύσεις βαθιάς νοστιμιάς
Με πρωταγωνιστή το κεμπάπ σε όλα του τα χρώματα
Με γεύση απόλυτα ελληνική, συν τη γοητεία του χαμόγελου μιας γκέισας
Μαζί με πολλά άλλα καλαματιανά μπόνους
Ο Kirios Criton ξετυλίγει το κουβάρι μιας πανάρχαιης ελληνικής ιστορίας που φτάνει ως το σήμερα
Μαζί και αφράτα ψωμάκια και τόνις πουρί
Είναι παγωμένες ρακές, αλλά και κοκτέιλ μαρτίνι
Τι θέλει το καλοκαίρι για να είναι νόστιμο;