Νοστιμιές που σε ταξιδεύουν από το Κάιρο ως το Ασουάν
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Με συνταγές ξεχασμένες, που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Η Γωγώ και η Σία, δίδυμες και Ψυρριώτισσες, μαγειρεύουν κουζίνα σπιτική
Bρέθηκα καλεσμένη σε επαγγελματική σύναξη, η οποία θα έκλεινε ευκλεώς και δοξαστικά με τον Sakis ολοζώντανο και τρισδιάστατο
Η απόλυτη νοστιμιά της λιτότητας: γουρουνάκι, αλάτι, τελεία.
Καλωσορίζουν την άνοιξη με τις «τιμές» που της αξίζουν
Καταπληκτικά και φτιαγμένα για να παραμένουν φρέσκα για καιρό
Κλέβει σεκάνς -και το όνομά του- από την κλασική Casablanca και σε ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του μεσοπολέμου.
Θα τα δεις να αιωρούνται σαν installation σε γκαλερί σύγχρονης τέχνης
Μαζί και μεγάλη ποικιλία σε φρούτα του δάσους αλλά και σπάνια τουρσιά