Σε κοντινές για όλους γειτονιές της Αθήνας
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
8 ταβέρνες για να θυμηθείς το σωστό, ονειρεμένο παϊδάκι
Θεματα
Στα Άκρα για μια μοναδική μαγειρική περφόρμανς ελληνογαλλικής συμμαχίας
Λουκάκης και Πεδιαδιτάκης μαγειρεύουν με δύο γάλλους σεφ και μεγαλουργούν
Resto
Όπου κι αν μένεις, έλα στου Ζωγράφου για το πιο επικό φαλάφελ
Το πιο αγαπημένο φαστ φουντ της Μέσης Ανατολής λατρεύεται και στην Αθήνα
Θεματα
Jean Marie Hoffmann - Στέλιος Παρλιάρος: Μια φιλία, μια κοινή και τόσο διαφορετική διαδρομή
Ο σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης συνομιλούν με την Ελένη Ψυχούλη
Resto
The Dolli Athens, καταπληκτική θέα κι ένα κοσμοπολίτικο εστιατόριο στο roof top
Διεθνείς γεύσεις, μεσημέρι και βράδυ, με «κάδρο» τον Παρθενώνα
Θεματα
Από τα κρουασάν μέχρι τα βατραχοπόδαρα, οι γαλλικές γεύσεις της Αθήνας
Πόσα γαλλικά κρύβει η γλώσσα μας;
Resto
Μαζωμός: Η ξεχωριστά νόστιμη Απείρανθος της Νάξου στο κέντρο του Χαλανδρίου
Με τυριά, πατάτες, κρεατικά από τη Νάξο σερβίρει ατόφια τη γεύση του πανέμορφου χωριού
Lifestyle
Τα επιτρεπτά & ανεπίτρεπτα ενός καλέσματος για φαγητό στο σπίτι
Το σαβουάρ βιβρ για να μεταμορφώσεις σε ξεχωριστή στιγμή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, μια απλή βραδιά με τους κολλητούς. Γιατί τα καλέσματα δεν θέλουν κόπο. Μόνο τον τρόπο τους!