Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το καλοκαίρι μέσα από τα μάτια και το μυαλό μιας πλημμυρόπληκτης
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Κι ένας άλλος τρόπος να ψωνίζεις και να γνωρίσεις από μέσα τον τόπο
Σε μια off road διαδρομή, εκεί όπου το Πήλιο βουτά στα νερά του Αιγαίου
Καφενείο, μεζεδοπωλείο και στέκι για τις μπίρες που θα δροσίσουν το φετινό σου καλοκαίρι
Το φως είναι το άλφα και το ωμέγα του ντεκό
Ένα νησί-όνειρο, κομμάτι μιας παλιάς Ελλάδας με πολύ φιλόξενους ανθρώπους
Μαζί και κατσίκι και ώριμα τυριά μικρής παραγωγής και βιολογική πατάτα και σπαρταριστό ψάρι από το νησί
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!