Η διαχρονική γοητεία μιας entrecοte café de Paris
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πίτσες της πόλης
Είσαι η Κατερίνα του Σαββατοκύριακου ή η Ελένη τoυ για πάντα;
Εμπιστευτικές πληροφορίες για όσα «παίζουν» στον Βόλο που θα επισκεφτείς, κυρίως, για τις τσιπουροποσίες του
Ο Κώστας Ζουγανέλης των Bar Guru Bar και Buba στο νέο του στέκι στο Ψυχικό
Τρεις σταθερές αξίες για να μην χαθείς στα στενά της πιο multi culti γειτονιάς
Όλοι αγαπάμε έναν κόκορα κρασάτο με χοντρό μακαρόνι και μια λεμονάτη ρεβυθάδα
Εκεί θα πας αν θέλεις να δεις μαζεμένη την κοσμική Θεσσαλονίκη. Κατά προτίμηση το μεσημέρι.
Εντάξει, επειδή χτυπάει (800 φορές την ημέρα!), δεν θα το σηκώσουμε κι όλες
Στα μετόπισθεν, αγνά και λαϊκά του Ταύρου, η πιο φαεινή ιδέα για φρέσκο ψάρι