«Καλή σας απόλαυση!»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Resto
Atelier Παπαϊωάννου στο City Link, ένας άλλος τρόπος για το φρέσκο ψάρι
Από την ταραμοσαλάτα μέχρι τα γαλλικά στρείδια και τον άπαιχτο ελληνικό τόνο
Θεματα
Τα διαφορετικά κοψίδια μιας Τσικνοπέμπτης
Η Αθήνα τιμά το κοψίδι και σου το προσφέρει απλόχερα και καλοψημένο σε κάθε γωνιά της
Resto
Στο Bereket για κεμπάπ μπερεκέτι και αυθεντικές νοστιμιές της Τουρκίας
Φαλάφελ, Άδανα κεμπάπ, σις ταούκ και τιμές απίστευτα χαμηλές
Θεματα
Η Signora των cannoli, των περίφημων ιταλικών γλυκών, βρίσκεται στου Γκύζη
Τρία κορίτσια στήνουν μια νέα καριέρα αφοσιωμένη αποκλειστικά στα αυθεντικά cannoli
Resto
Ο Τυπογράφος: ένα εστιατόριο - κρυμμένο μυστικό που του αξίζει να φανερωθεί
Στα πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη, με ντεκόρ που θυμίζει παλιά Αθήνα
Resto
Thang Long, το καινούργιο βιετναμέζικο της πλατείας Καραϊσκάκη
Φαγητό σαν της βιετναμέζας μαμάς και σέρβις με όλη τη χάρη της Άπω Ανατολής
Resto
Mercato, στο Four Seasons της Βουλιαγμένης: Η solo καριέρα της Μάγκυς Ταμπακάκη
Ένα καλό ιταλικό ristorante και γι’ αυτόν που δεν θα πλήρωνε ποτέ μια σουίτα στον Αστέρα
Resto
Ψαροταβέρνα Θανάσης, μια ξεχασμένη θαλασσινή αξία στις Τζιτζιφιές
Θα τον εκτιμήσει όποιος ξέρει από νοσταλγία και καλό ψάρι