Η Μαρίνα Χρονά, σεφ και ιδιοκτήτρια, μαγειρεύει «παγκοσμιοποιημένα» και κυρίως πολύ νόστιμα
Resto
Τρώγοντας ένα Meigma που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Η Μαρίνα Χρονά, σεφ και ιδιοκτήτρια, μαγειρεύει «παγκοσμιοποιημένα» και κυρίως πολύ νόστιμα
Αν είσαι κι εσύ εραστής της σφολιάτας, θα ενθουσιαστείς
Πάντα γεμάτο από μερακλήδες που εκτιμούν τον σωστό, τον μυτιληνιό μεζέ
Στα λίγα του τετραγωνικά θα βρεις την παλιά Κρήτη που ξέρεις κι αγαπάς
Υπέροχος χώρος και ατμόσφαιρα, ωραίο και το μενού
Από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της πόλης
Μακριά από τον τουριστικό συνωστισμό, με ωραία έθιμα και ακόμη καλύτερο φαγητό
Άφθαστο το αρνάκι, τέλεια και τα λαδερά του
Στις πιο όμορφες εκκλησίες της Αθήνας για τον Επιτάφιο και μετά για φαγητό στα κοντινά στέκια
Koυλουράκια ή τσουρέκι; Και τα δύο, με μπόνους το σοκολατένιο αυγό και ένα γαλακτομπούρεκο