Η Τάρυ Ντομίνικους από τη Νιγηρία ράβει στην ίδια ραπτομηχανή τη Μαύρη Ήπειρο και την Ευρώπη, σε κομμάτια μοναδικά, με υφάσματα που θυμίζουν τις πριγκίπισσες των Μασάι.
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Fashion
Itariyo: Sur mesure fashion έκρηξη από χρώμα στο Πήλιο
Θεματα
Alkionis: Ένας φούρνος μπουκιά και συχώριο
Η Αlkionis, είναι ο βασικότερος λόγος για να επισκεφτείς το Αλεποχώρι. Ο δεύτερος είναι η θάλασσα.
Tip of the day
Πού θα βρεις το αυθεντικό ροδίτικο μελεκούνι;
Το γλυκό της χαράς και της καλοτυχίας και σύμβολο της Ρόδου
Θεματα
8 στέκια με υπέροχο φαγητό στην Πάτμο
Πίσω από το κοσμικό και βέρι κοσμοπόλιταν προφίλ το νησί στρώνει παραδοσιακό τραπέζι
Tip of the day
Πού θα βρεις τα διάσημα αλοννησιώτικα αμυγδαλωτά
Αν βρεθείς καλοκαίρι στο όμορφο νησί
Life in Athens
Νέα Φιλαδέλφεια: Η εξοχή της Αθήνας
16 λόγοι για να ερωτευτείς τη γεμάτη πράσινο γειτονιά που χτίστηκε στα πρότυπα μιας αγγλικής κηπούπολης
Θεματα
Εκεί που τρώνε οι Παγκρατιώτες
Οι κλασικές αξίες που έθρεψαν τη γειτονιά πριν γνωρίσει το hype
Θεματα
Τι γεύση έχουν τα ελληνικά νησιά;
Κάθε λιμάνι και πολλές νοστιμιές, κάθε νοστιμιά και μια ιστορία παλιά όσο το Αιγαίο
Resto
Λυγερός στη Σύρο: Γι’ αυτό το φαγητό όλοι φέτος θα μιλάνε στο Αιγαίο
Η πιο φρέσκια κυκλαδίτικη άφιξη μαγειρεύει την πιο παλιά γεύση