Ξεκινάς με αυγά και μπέργκερ, συνεχίζεις με κοκτέιλ και πάρτι
Resto
New Habits, τα νέα ήθη του brunch α λα Νέα Σμύρνη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
Ξεκινάς με αυγά και μπέργκερ, συνεχίζεις με κοκτέιλ και πάρτι
Εδώ θέλουμε να ξεκαλοκαιριάσουμε!
Πιάτα ελληνικά και fusion από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη
Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Ergon στο Σύνταγμα είδαμε τα χίλια πρόσωπα της ζύμης
Με τραγανή πέτσα, ζουμερό και λουκούμι, με σωστό αλάτι και πιπεράκι
Η ιδέα που έλειπε από του Ψυρρή
Πιάτα και της στεριάς και της θάλασσας και τσίπουρα δυνατά, ηπειρώτικα
Στο παλιό κουτούκι για όλα τα νόστιμα κλασικά της παλιάς ταβέρνας
Το ελληνικό συμπόσιο σε μικρές γεύσεις και μεγάλες ιστορίες