Με τυριά, πατάτες, κρεατικά από τη Νάξο σερβίρει ατόφια τη γεύση του πανέμορφου χωριού
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το σαβουάρ βιβρ για να μεταμορφώσεις σε ξεχωριστή στιγμή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, μια απλή βραδιά με τους κολλητούς. Γιατί τα καλέσματα δεν θέλουν κόπο. Μόνο τον τρόπο τους!
Μπορεί η τεχνολογία να ξυπνήσει μέσα σου τον καλλιτέχνη; Τα κεραμικά του Γιάννη Βογδάνη θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα μας δίδαξε η παράδοση για ένα αριστούργημα φτιαγμένο από πηλό.
Και είναι η καινούργια συνεργασία των αδελφών Λιάκου και του σεφ Νίκου Καραθάνου
Συνοψίζει όλα όσα έχει εφεύρει ως τώρα η ιστορία του εσώρουχου, της ρόμπας & γενικά της κάθε ενδυμασίας σπιτιού
Μικρή στάση στο κέντρο για να ξαλαφρώσεις από ό,τι κουβαλάς και να συνεχίσεις τη βόλτα σου
Μια ναπολετάνα που τη λένε Mamy Blue και έχουμε κάθε λόγο να την κάνουμε φίλη μας, αφού είναι έξω καρδιά και κάνει και καλή πίτσα
Σάντουιτς που κάνει τη διαφορά, σαν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό
Μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι και όλα της είναι υπέροχα
Ανατολή και Δύση στο μενού και διάσημοι djs στα decks