Από το 1951 δεν έχει αλλάξει ούτε το χαρτί της συσκευασίας
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Νοστιμιές που σε ταξιδεύουν από το Κάιρο ως το Ασουάν
Με συνταγές ξεχασμένες, που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Η Γωγώ και η Σία, δίδυμες και Ψυρριώτισσες, μαγειρεύουν κουζίνα σπιτική
Bρέθηκα καλεσμένη σε επαγγελματική σύναξη, η οποία θα έκλεινε ευκλεώς και δοξαστικά με τον Sakis ολοζώντανο και τρισδιάστατο
Η απόλυτη νοστιμιά της λιτότητας: γουρουνάκι, αλάτι, τελεία.
Καλωσορίζουν την άνοιξη με τις «τιμές» που της αξίζουν
Καταπληκτικά και φτιαγμένα για να παραμένουν φρέσκα για καιρό
Κλέβει σεκάνς -και το όνομά του- από την κλασική Casablanca και σε ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του μεσοπολέμου.
Θα τα δεις να αιωρούνται σαν installation σε γκαλερί σύγχρονης τέχνης