Tip of the day

Πού θα βρεις ωραία πλαστικά τραπεζομάντηλα σε μεγάλη ποικιλία

Χρήσιμα, φτηνά, αλλάζουν την όψη ενός παλιού τραπεζιού

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλαστικά τραπεζομάντιλα

Αν ψάχνετε πλαστικοποιημένο τραπεζομάντηλο με το μέτρο και άλλα πολλά πλαστικά το Deco Plast είναι η λύση

Στην είσοδο του Deco Plast, πάνω στον εξωτερικό τοίχο, ακουμπάνε αναπαυτικά ένα σωρό ρολά πλαστικών «σεντονιών» σε διάφορα σχέδια και χρώματα, από ματ, σεμνά, διακριτικά και μονόχρωμα μέχρι παρδαλά, χρυσά, ασημένια, μπρονζέ, βελουτέ και νταντελέ. Τα ρολά κόβονται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης, για τραπεζομάντηλα, σκεπάσματα επίπλων, άλλα τραπεζομάντηλα (μια και δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή καμία ιδέα για το τι μπορείς να κάνεις με πλαστικό-σε-σεντόνι). Έψαχνα μέρες για ένα τέτοιο τραπεζομάντηλο, μάλιστα το καλοκαίρι, που θα είχε μεγαλύτερη χρησιμότητα, δεν σκέφτηκα να κοιτάξω στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας – πήγαινα κουτουρού σε άσχετα εμπορικά κέντρα, από αυτά στα οποία τίποτε δεν πωλείται χύμα, ούτε καν σε ρολό.

Ο «Deco Plast, Σουσανίδης Στυλιανός» πουλάει, όπως λέει η κάρτα του: «πλαστικά δάπεδα, μοκέτες, ταπετσαρίες τοίχων, συστήματα σκίασης, τραπεζομάνδηλα, αυτοκόλλητα, είδη διακόσμησης, αφρολέξ – επιμέλεια τοποθέτηση», και πολλά άλλα πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να χρειάζεσαι σε ένα ή σε περισσότερα σπίτια. Μου αρέσουν πολύ τα μπρονζέ και χρυσά ρολά για τραπεζομάντηλα, αλλά τα παιδιά μου κλωτσάνε, θεωρούν κιτς την τάση μου προς Ζήνα Βασίλισσα της Ζούγκλας/Λιμπεράτσε, και προσπαθώ πάντα να περιορίσω το γκλίτερ στις επιλογές μου. Βρήκα ένα διακριτικό μπεζ τραπεζομάντηλο, που χρυσίζει λίγο αν το προσέξεις από πολύ κοντά αλλά δεν βγάζει μάτι. Τεράστιο, επειδή θέλω να περισσεύει στα πλάγια του τραπεζιού και να μην είναι τσουρούτικο, εννιά ευρώ συνολικά, με τα οποία αλλάζει όψη ένα τραπέζι… καλά, αν κάποιος περιμένει ότι με εννιά ευρώ αλλάζει όψη ένα ολόκληρο σπίτι, ή ο ίδιος, είναι βαθιά νυχτωμένος, οπότε το αφήνουμε εδώ.

(Το μαγαζί έχει επίσης ποικιλία από κόλλες, βενζινόκολες, σπάνιες, συνηθισμένες κλπ, το αναφέρω επειδή έχω μανία με τις κόλλες και βρήκα εκεί κάμποσες καταπληκτικές – κόλλες, τι άλλο…)

Deco Plast -Σουσανίδης Στυλιανός, Ευριπίδου 31-33, Kέντρο, 2103220940, www.decoplast.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.