Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Μουσικοθεατρικο

Back to the 80's party

31930-71323.jpg

Γιατί... έχουμε pop πάρτυ εδώ - στην πιο εορταστική περίοδο του χρόνου!

ΠΩΛΙΝΑ + ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ Live + AFTER dj set by ΗΛΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Όχι πια ενοχές, σοβαροφανείς πόζες και τύψεις. Τέρμα στα δήθεν, τα χασμουρητά και τις τιμωρίες. Ας ξεφορτωθούμε το 2012 με μπρίο, λάμψη και αγάπη. Γιατί… έχουμε pop πάρτυ εδώ!

Στις 29 Δεκεμβρίου, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης μας πάνε σε μια πιο αθώα εποχή, όταν τα μαλλιά ήταν ξέγνοιαστα… και τα μυαλά φουσκωτά.

Τα μυθικά 80ς, από κάποιους αποκηρυγμένα, από τους περισσότερους λατρεμένα, παίρνουν σάρκα και οστά στη σκηνή του Gagarin 205. Ένα live ανελέητο – greatest hits με την Πωλίνα και τον Μπίγαλη που σημάδεψαν ανεξίτηλα με τις αγέραστες επιτυχίες τους τα «καλύτερα» μας χρόνια.

Φορέστε, λοιπόν, τα άνετα παπούτσια σας! Η βραδιά προμηνύεται μεγάλη και άκρως χορευτική – και πού ξέρετε, κοιτώντας γύρω-γύρω, ίσως και να δείτε τον παιδικό σας έρωτα ή το εφηβικό εκείνο φλερτ που σταμάτησε απότομα. Μπορεί απόψε να ήρθε η στιγμή του!

Μετά το τέλος του live προγράμματος, να είστε σίγουροι ότι αντέχετε ακόμη: Ο Ηλίας Φραγκούλης, ο dj – θρύλος της αθηναϊκής νύχτας, γνωστός για τα θηριώδη πάρτυ του μέχρι πρωίας, ηθικός αυτουργός για κάθε λογής ηχητικές ακολασίες, αναλαμβάνει τα decks φροντίζοντας να ξενυχτίσετε με μουσική από τα αθάνατα 80s και όχι μόνο, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Να είστε προετοιμασμένοι: θα γυρίσετε σπίτι τα ξημερώματα. Και, προφανώς, όχι μόνοι.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: -
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Πωλίνα, Κώστας Μπίγαλης , Ηλίας Φραγκούλης