Θεματα

Le Croque: Η ανερχόμενη φιγούρα της σύγχρονης house έρχεται στο «Be My Guest»

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Le Croque: Η ανερχόμενη φιγούρα της σύγχρονης house έρχεται στο «Be My Guest»

Le Croque: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 23:00 ο Le Croque. 

Le Croque: Η ανερχόμενη φιγούρα της σύγχρονης house έρχεται στο «Be My Guest»

Τo μουσικό έργο του Dj Le Croque

Ο Dj Le Croque είναι μια ανερχόμενη φιγούρα της σύγχρονης house μουσικής σκηνής. Είναι μέλος της δισκογραφικής Madorasindahouse και κορυφαίος παραγωγός με σταθερή παρουσία στα charts των πωλήσεων και στα club booths της Ευρώπης,των ΗΠΑ, της Αφρικής και της Ελλάδας. Στο "Traxsource Top Artists of 2022 "  έχει καταταγεί ως 379ος από 500 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη, με το δεύτερο EP του "The Cure" να  έχει κυκλοφορήσει σε μορφή βινυλίου.

Le Croque: Η ανερχόμενη φιγούρα της σύγχρονης house έρχεται στο «Be My Guest»

Θρυλικά ονόματα, όπως ο Roland Clark ή ο Robert Owens ανήκουν στη λίστα με τις ξεχωριστές του συνεργασίες. Τα Watergate στο Βερολίνο, το Djoon στο Παρίσι, το Raspoutin στη Ρώμη και το Phonix Klein στην Κωνσταντινούπολη είναι μόνο μερικά από τα club που έχει ταξιδέψει η μουσική του. Highlight των εμφανίσεων του Le Croque θα είναι η συμμετοχή του στο Exit Festival, όπου ο ήχος του πρόκειται να κάνει και τους πιο διστακτικούς να χορέψουν στους ρυθμούς του.

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ