Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε προσκλήσεις για το live του Kutiman στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Μπείτε στον διαγωνισμό του Athens Voice 102.5 στο Instagram για να τις διεκδικήσετε

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kutiman

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις από τον Athens Voice Radio 102.5 και το Athens City Festival για τη συναυλία του Kutiman στο Γαλλικό Ινστιτούτου Ελλάδος, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Καλεσμένος του Athens Voice Radio 102.5 και του Athens City Festival, o Κutiman, o πολυτάλαντος συνθέτης, παραγωγός, μουσικός και filmmaker έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Kutiman ft. Dekel - My Everything

Μαζί με την τελευταία του επιτυχία «My Everything» που ακούγεται παντού, θα παρουσιάσει ζωντανά την νέα του δουλειά αλλά και τραγούδια με τα οποία τον έχουμε γνωρίσει όπως «Inner Galactic Lovers” και «Music Is Ruling My World».

Ο Athens Voice 102.5 και το Athens City Festival σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του Athens Voice 102.5 στο Instagram.

Kutiman

Γεννημένος ως Ophir Kutiel στην Ιερουσαλήμ το 1982, ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία έξι ετών και στην εφηβεία του έπαιζε ντραμς και κιθάρα. Μετά το γυμνάσιο, σπούδασε τζαζ στο Rimon School of Music, όπου γνώρισε τον συνάδελφό του παραγωγό Sabbo, ο οποίος τον μύησε στη reggae, το Afrobeat και το funk.

Τον Οκτώβριο του 2022 παρουσίασε το έκτο άλμπουμ του «Open», ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι μέσα από δώδεκα εκπληκτικές δημιουργίες. Tο «Open» είναι είναι πολυσυλλεκτικός δίσκος γεμάτος εμπνευσμένες μελωδίες και ρυθμούς που γεφυρώνουν ανατολή και δύση μαζί με επιρροές από κλασική μουσική, ψυχεδέλεια, funk, afrobeat αλλά και soul.

Ο νέος του ήχος συνδυάζει την pop με τις μελωδίες της Μέσης Ανατολής, ενώ το «Open» είναι η πιο απτή απόδειξη για το ταξίδι που ο Kutiman προετοιμάζει για το ακροατήριό του: πολυδιάστατο και με πολλαπλές μουσικές αναφορές σε ένα απολαυστικό ηχητικό χαρμάνι. Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Kutiman στην Athens Voice εδώ.

Δευτέρα 15 Μαΐου, Αίθουσα Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Εναρξη 20:30. Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ