Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κέρδισε ένα VIP εισιτήριο για τους Florence and The Machine στο Ejekt Festival

Ο Athens Voice Radio 102.5 και το Ejekt Festival σου δίνουν την δυνατότητα να ζήσεις μια μοναδική βραδιά στο VIP lounge του φεστιβάλ με τα αγαπημένα σου συγκροτήματα

Λιάνα Μαστάθη
Λιάνα Μαστάθη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Florence and The Machine στο Ejekt Festival
Οι Florence and The Machine στο Ejekt Festival

Florence and The Machine: Κέρδισε ένα VIP εισιτήριο από τον ATHENS VOICE Radio 102.5 και το Ejekt Festival

Τέσσερα χρόνια μετά τις θρυλικές εμφανίσεις τους στο Ηρώδειο και στο κλειστό Γαλατσίου, οι Florence and the Machine, η μπάντα φαινόμενο με πρωταγωνίστρια την ποπ ιέρεια της σύγχρονης μουσικής, Florence Welch, επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή 2 Ιουλίου για μία μοναδική εμφάνιση στην πλατεία Νερού.

Η συναρπαστική Florence με την μαγευτική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία προκαλεί ντελίριο με το πάθος και την ενέργειά της. Από το 2007 που εμφανίστηκε το συγκρότημα έχουν σαρώσει ό,τι βραβείο υπάρχει, έχουν πέντε άλμπουμ, όλα στην κορυφή των τσαρτς, πάνω από οκτώ εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων, δισεκατομμύρια streams και μία σταθερή τροφοδοσία επιτυχημένων σινγκλ: Dog Days Are Over, Queen Of Peace, King, Shake It Out, You’ve Got The Love, Sweet Nothing, Hunger, What Kind Of Man, My Love, What the Water Gave Me μερικά από αυτά.

Οι Florence and The Machine στο Ejekt Festival

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2023 πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Dance Fever Tour, κατά την οποία παρουσιάζουν το ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Μάιο, καθώς και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους. Η περιοδεία τους ήταν να ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβριο, αναβλήθηκε όμως γιατί η Florence έσπασε το πόδι της, σε μία άτυχη, αλλά καθόλου απίθανη στιγμή, δεδομένης της ενέργειάς της πάνω στη σκηνή. Τρέχει χοροπηδάει, στριφογυρίζει , συνδυάζοντας το χορό με το τραγούδι, σε μία επίδειξη τέχνης αλλά και υπεροχής. Παρασύρει το κοινό σε μια γιορτή, σε μια έκρηξη συναισθημάτων που θέτει τον πήχη πολύ ψηλά για όλους τους συναδέλφους της.

Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι Editors που επίσης έχουν διαγράψει μία λαμπρή πορεία με sold out συναυλίες, εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, βραβεία και διθυραμβικές κριτικές. Με όπλα τους τη «μεγάλη», βαρύτονη φωνή και τη σαγηνευτική σκηνική παρουσία του Tom Smith, αλλά και με την ικανότητά τους να γράφουν riffs και τραγούδια-ύμνους (Munich, An End Has A Start, Smokers Outside The Hospital Doors, Rats, Papillon, Blood κ.λπ.), συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού. Το line up πλαισιώνουν οι Warpaint από το Λος Άντζελες, στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Goat Girl, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας, και οι Royal Arch, ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής.

Δύο τυχεροί ακροατές του Athens Voice Radio 102.5 θα κερδίσουν από ένα VIP εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του Ejekt Festival 2023. Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό μπες στο @athensvoiceradio1025 στο Instagram, κάνε follow και like στο σχετικό pinned post και άφησε ένα σχόλιο με tag ένα φίλο σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ