Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Καλοκαιρινό bazaar βιβλίου στον πολυχώρο Μεταίχμιο – Κερδίστε βιβλία από τον Athens Voice 102.5

Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του σταθμού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαγωνισμός: Συντονιστείτε στις εκπομπές του Athens Voice 102.5 και κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Διαγωνισμός: Συντονιστείτε στις εκπομπές του Athens Voice 102.5 και κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Από τις 9 έως τις 30 Ιουνίου 2023 ο Πολυχώρος Μεταίχμιο περιμένει μικρούς και μεγάλους με μοναδικές προσφορές βιβλίων, σε τιμές έκπληξη!

Βιβλία από 1 ευρώ στον Πολυχώρο Μεταίχμιο! Σε ένα αναποφάσιστο καλοκαίρι, ο Πολυχώρος Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) αποτελεί σταθερή αξία και με ζέστη και με αναπάντεχες μεσημεριανές μπόρες για κάθε βιβλιόφιλο. Προετοιμασμένοι για όλα, έχουν βάλει τα καλοκαιρινά τους και μας προσκαλούν να δροσιστούμε για τρεις εβδομάδες στη θάλασσα των μοναδικών θερινών προσφορών. Η ποικιλία τίτλων και οι απίστευτες τιμές είναι δύο μεγάλα κίνητρα για συχνές επισκέψεις.

Κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, βραβευμένα σύγχρονα έργα, αστυνομικά μυθιστορήματα που κόβουν την ανάσα, ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις, χρονικά, μαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων από σπουδαίους διανοούμενους και μελετητές της ιστορίας και της σύγχρονης σκέψης. Φυσικά, δεν λείπουν βιβλία δραστηριοτήτων και συμπεριφοράς για παιδιά, εικονογραφημένες ιστορίες, μυθολογία, μυθιστορήματα για έφηβους και νεαρούς αναγνώστες. Με λίγα λόγια βιβλία για κάθε ηλικία, διάθεση και γούστο μάς περιμένουν σε τιμές έκπληξη!

Κι αν οι κατηγορίες δεν σας λένε τίποτα και προτιμάτε τίτλους ή ονόματα, είναι πολλά και ηχηρά: Μάνος Ελευθερίου, Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, Harlan Coben, Arne Dahl, Tana French, Jane Harper, Camilla Lackberg, Clare Mackintosh, Manuel Vazquez Montalban, Jo Nesbo, Stuart Neville, Ian Rankin, Yrsa Sigurdardottir, Dino Buzzati, Stephen Crane, Nicole Krauss, Henry Miller, Marilynne Robinson, Τζορτζ Όργουελ, Χένρι Τζέιμς και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Ελάτε να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα εντός και εκτός των τειχών, στην πόλη ή στην εξοχή, στη θάλασσα, στο βουνό ή στη βεράντα σας.

Ωράριο λειτουργίας του Πολυχώρου Μεταίχμιο:

Δευτέρα: 10:00-15:00
Τρίτη έως Παρασκευή: 10:00-17:00
Σάββατο: 10:00-15:00

Διαγωνισμός: Συντονιστείτε στις εκπομπές του Athens Voice 102.5 και διεκδικήστε βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως και την Τρίτη 27 Ιουνίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Voice 102.5 σας δίνει τη δυνατότητα καθημερινά να κερδίσετε μοναδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

  • «Παρακαταθήκη», Hernan Diaz
  • «Ανοιχτή Θάλασσα», Caleb Azumah Nelson
  • «Καθάρισέ μου έναν λωτό», Charmian Clift
  • «Τα τρία φώτα», Claire Keegan
  • «Η μπαλάντα των ανίδεων και καλών», Γιάννης Ν. Μπασκόζος
  • «Ακούω φωνές», Λουκία Δέρβη
  • «Ματωμένη Σελήνη», Jo Nesbo
  • «Βελονιές της Πρωτοπορίας», Ζέφη Κόλλια
  • «Βαθύ μπλε», Patrik Svensson
  • «Καθάρματα», Patrick Radden Keefe
  • «Ιστορίες καθημερινής τρέλας», Charles Bukowski
  • «Perfect Day», Romy Hausmann

Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές των Γιώργου Μουχταρίδη (10.00 – 12.00) και Κωνσταντίνας Νικολοπούλου για να τα διεκδικήσετε. Στείλτε sms στο 54301 γράφοντας: AV (κενό) ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το ονοματεπώνυμό σας (χρέωση 0.34/SMS με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ