Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε προσκλήσεις για το Chórεs Live στο Βυζαντινό Μουσείο

Μπείτε στον διαγωνισμό του Athens Voice 102.5 στο Instagram για να τις διεκδικήσετε

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chórεs Live

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις από τον Athens Voice Radio 102.5 και το Athens City Festival για τη συναυλία του φωνητικού σύνουλου Chórεs στο Βυζαντινό Μουσείο, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ο Athens Voice Radio 102.5 και το Athens City Festival παρουσιάζουν  το γυναικείο φωνητικό σύνολο Chórεs, σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο Βυζαντινό Μουσείο. Ένα δυναμικό πολυφωνικό πρόγραμμα, όπου περίφημες χορωδιακές διασκευές παραδοσιακών μελωδιών, από όλες τις γωνιές του ελληνισμού, συμπλέκονται με νέες μεταγραφές δημοτικών τραγουδιών.

ΣΕ ΜΕΛΕΤΑ Τ' ΑΧΕΙΛΙ ΜΟΥ - CHÓRES [ At AETHRION ]

Ο Athens Voice 102.5 και το Athens City Festival σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του Athens Voice 102.5 στο Instagram.

Οι Chórεs προσεγγίζουν το πολυσυλλεκτικό αυτό ρεπερτόριο με τη φρέσκια και αντισυμβατική ματιά που χαρακτηρίζει τη σταθερά ανερχόμενη πορεία του μοναδικού αυτού συνόλου, φωτίζοντας το παραδοσιακό μουσικό υλικό με σύγχρονους, απροσδόκητους τρόπους και αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές φωνητικές και κινησιολογικές ικανότητες των μελών τους.

Chórεs Live

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Μιχάλη Αδάμη, Γιάννη Γιαννάκου, Ελεονώρας Ζαχαριά, Γιάννη Ιωαννίδη, Αλέξανδρου Καψοκαβάδη, Αλέξανδρου Κτιστάκη, Μάρθας Μαυροειδή, Άλκη Μπαλτά, Λάγιος Μπάρντος, Χρήστου Σαμαρά, Νίκου Σκαλκώτα, Άγγελου Τριανταφύλλου και Φίλιππου Τσαλαχούρη. 

Το σύνολο διευθύνει η αρχιμουσικός Ειρήνη Πατσέα και την κινησιολογία επιμελείται ο χορογράφος Σταύρος Ικμπάλ.

Chórεs Live στο Βυζαντινό Μουσείο

«Ένα αναπάντεχο Live παρέα με Metaxa cocktailsTaste the unexpected

Το METAXA, το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα, προσφέρει μια σειρά από πλούσιες και σύνθετες εκφράσεις συνταγών που μας προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες στα δροσερά κοκτέιλ που μπορούμε να τα απολαύσουμε. 

Κάθε ΜΕΤΑΧΑ δημιουργείται μέσα από συνδυασμούς από εκλεκτά οινικά αποστάγματα, αρωματικό μοσχάτο κρασί από τη Σάμο και ένα «μπουκέτο» από μεσογειακά βότανα και ροδοπέταλα. Σαν αποτέλεσμα, η γεύση και τα αρώματα κάθε στυλ ΜΕΤΑΧΑ είναι ασυναγώνιστα. 

ΜΕΤΑΧΑ

Tετάρτη 24 Μαΐου, Βυζαντινό Μουσείο (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 22)
Ώρα έναρξης: 20:30. Είσοδος μόνο με προσκλήσεις μέσα από τo Instagram του Athens Voice Radio.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ