Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Shame στην Αθήνα

Με ένα απλό e-mail

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Shame στην Αθήνα
© Sam Gregg

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Shame στην Αθήνα, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club

Οι Shame έρχονται ξανά στην Αθήνα, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club, για μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη post-punk ενέργεια, ένταση και δυναμισμό. Αυτή τη φορά, είναι αλήθεια!

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Fuzz Live Music Club, οι Shame ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου τους με τίτλο “Food For Worms” στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Μετά το καταπληκτικό ντεμπούτο “Songs Of Praise” του 2018, και της ιδανικής συνέχειας του “Drunk Tank Pink” το 2021, οι βρετανοί indie rockers επιστρέφουν με δέκα νέα τραγούδια, «μια γιορτή της ζωής, μια ωδή στη φιλία, η Lamborghini των δίσκων της μπάντας» όπως δηλώνει ο frontman της μπάντας, Charlie Steen. Χαρακτηριστικό δείγμα το πρώτο single Fingers Of Steel”, ένα ταξίδι στην υπερφόρτωση των social media, με τον Charlie Steen, σχολιάζει αστειευόμενος (;): «Εγωκεντρισμός, αυτοταπείνωση και θάνατος, όλα σε μια ερμηνεία οσκαρικών προδιαγραφών. Κανείς δεν έχει κάνει video σαν αυτό! Σκεφτείτε την “Casablanca” αλλά με χρώμα και ακόμα καλύτερη...».

shame - Fingers of Steel (Official Video)

Την παραγωγή ανέλαβε ο εμβληματικός Flood (New Order, U2, Nine Inch Nails, Depeche Mode, Nick Cave and the Bad Seeds, PJ Harvey, Foals, The Smashing Pumpkins, The Killers μεταξύ πολλών).

Η πεντάδα από το Νότιο Λονδίνο ήδη θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες νέες μπάντες που ξεπήδησαν από τη βρετανική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Με απίστευτη ενεργητικότητα στις ζωντανές εμφανίσεις τους και με έναν από τους καλύτερους νέους frontmen, τον Charlie Steen, υπόσχονται ένα show χωρίς ανάσα, με τραγούδια σαν τα “One Rizla”, “Alphabet”, “Gold Hole”, “Concrete”, “Water in the Well”, “Snow Day”, “Station Wagon”, “Tasteless”.

Με την πρώτη τους κυκλοφορία οι Shame βρέθηκαν στην κορυφή ενός συναρπαστικού νέου κύματος από post-punk βρετανικές μπάντες, ανήσυχες και θορυβώδεις. Πνευματικά παιδιά του Mark E. Smith και των Fall, του Iggy Pop και του David Bowie, των Jesus and Mary Chain και των Birthday Party, οι Shame ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τις συνθέσεις τους όσο, κυρίως, για την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία.

To τολμηρό δεύτερο album τους με παραγωγό τον σπουδαίο James Ford (μόνιμο συνεργάτη των Arctic Monkeys, Florence and the Machine, Foals, Jessie Ware, Gorillaz κ.ά), γεμάτο ιδέες, «κοφτερές» κιθάρες και νευρώδεις ρυθμούς, διεύρυνε το ηχητικό τους οπλοστάσιο και επιβεβαίωσε την ικανότητά τους να γράφουν πραγματικά σπουδαία τραγούδια.

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Shame στην Αθήνα, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club

Το live της 9ης Δεκεμβρίου θα είναι το δεύτερο που θα δώσουν στη χώρα μας, μετά την απίστευτη εμφάνισή τους στο Release Athens 2019, μαζί με τον αγαπημένο τους Iggy Pop και τους James, όταν απολαύσαμε για πρώτη φορά την ωμή νεανική τους ενέργεια επί σκηνής.

O ραδιοφωνικός σταθμός Athens Voice 102.5 σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε τρεις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Shame στο Fuzz Live Music Club, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Shame» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 22.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ