Αρχειο

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

Το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, στη συμβολή των οδών Κρέμου και Φιλαρέτου, άνοιξε και πάλι απόψε τη σκηνή του,

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9257-31293.jpg

Το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, στη συμβολή των οδών Κρέμου και Φιλαρέτου, άνοιξε και πάλι απόψε τη σκηνή του,  ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών της ανακαίνισής του, οι οποίες περιέλαβαν τον πλήρη εκσυγχρονισμό των χώρων και του εξοπλισμού του.

   Με εμφανή ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του έργου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, υπογράμμισε ότι ακόμη και στις δύσκολες περιστάσεις, τις οποίες διέρχεται η χώρα, ο πολιτισμός βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης του Δήμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο

   Σε μια «συμμαχία για τον πολιτισμό» κάλεσε εξάλλου τους πολίτες και τους δημιουργούς ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον πνευματικό κόσμο να τερματίσει τη σιωπή του και να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της χώρας.

   Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρέστησαν η υφυπουργός Εργασίας κα. Άννα Νταλάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, οι βουλευτές Β΄ Αθηνών κ.κ. Κώστας Γείτονας και Λάμπρος Μίχος, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, της Νομαρχίας Αθηνών, δημοτικών παρατάξεων και πολλοί άνθρωποι των τεχνών.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ