Αρχειο

Τα περιοδικά της A.V.

Soul, Look και Home mag

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 459
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54658-120023.jpg

Soul

Το περιοδικό της Athens Voice για την ποπ κουλτούρα και τα πιο ανήσυχα παιδιά του έθνους κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

Είσαι νέα ή νέος εναλλακτικός; Εδώ θα βρεις όλα τα sos! Εικονοκλαστικό, φετιχιστικό, ανήσυχο και μέσα στη φάση, το SOUL Magazine κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας, αποκωδικοποιώντας και παρουσιάζοντας τα μυστικά και τους ήρωες μιας άλλης Ελλάδας που δεν τους συναντάς στα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά στη βοή των δρόμων και τα πριζωμένα υπόγεια.

Με πρώτους εξάδελφούς του τα βρετανικά «i-D» και «Dazed & Confused», το ιταλικό «Colors», το γαλλικό «W.A.D.» και το αμερικανικό «Nylon», και με τα κεντρικά του γραφεία στη Θεσσαλονίκη, το SOUL Magazine από το πρώτο τεύχος, που κυκλοφόρησε πριν από 8 χρόνια έως και σήμερα είναι ταγμένο να υπηρετεί το μότο: δημιουργώ άρα υπάρχω. Ψύχραιμες λέξεις, μοντέρνο γράψιμο, ντιζαϊνάτη οπτική αφήγηση, μεγάλες εικόνες και εντυπωσιακό format καταγράφουν κάθε μήνα τις περιπέτειες και τα έργα μιας νεανικής κουλτούρας που αγαπά τους φωταγωγούς αλλά και τα αεροδρόμια, τα εικαστικά και τις γκαλερί, τη μόδα, τα γκράφιτι, τα ταξίδια, την τεχνολογία, τους συγγραφείς, τα βιβλία και τις ταινίες, και όπου αλλού δημιουργείται η νεανική εποποιία των ημερών. Το αναγνωστικό του κοινό το απαρτίζουν όλες οι «φυλές» που διαφοροποιούνται από το μέσο όρο και κάθε μήνα το ξεκοκαλίζουν σαν Βίβλο.

n 

Ενισχυτές, θεατρικές ομάδες, νέοι γραφίστες, σπρέι και street artists, «πειραχτήρια» μουσικοί και ουτοπικοί αρχιτέκτονες, νέοι ηθοποιοί, τολμηροί πιονέροι της τεχνολογίας και των social media είναι οι ήρωες των σελίδων του πιο όμορφου ελληνικού περιοδικού.

Ψυχωμένα παιδιά των πόλεων που ξέρουν να συνωμοτούν και να εκρήγνυνται δημιουργικά, αμετανόητα και αδιαπραγμάτευτα: από τη Θεσσαλονίκη έως την Κω και από την Αθήνα έως την Αλεξανδρούπολη κυνηγούν φανατικά κάθε μήνα τη μυρωδιά από το μελάνι των σελίδων του και το άρωμα των λέξεων και των εικόνων του.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n


HOMEmag

Το περιοδικό της A.V. για το Σπίτι 

Το HOMEmag αγαπάει τα όμορφα σπίτια, τα ωραία πράγματα, τους ανθρώπους, τη ζωή. Αγαπάει την πόλη, την ψάχνει και φωτίζει τα πιο δυνατά της σημεία. Του αρέσουν οι ανατροπές, βλέπει το ποτήρι πάντα γεμάτο και θέλει να περνάει καλά. Πιστεύει ότι αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα είναι αυτά που μπορούν και να μας πάνε στον ουρανό.

n

I love athens

Τα καλύτερα και πιο δημιουργικά μυαλά της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα οραματίστηκαν μια φανταστική καλοκαιρινή πόλη, έβαλαν πράσινο στην Ομόνοια, επανασχεδίασαν περίπτερα και παγκάκια, έφτιαξαν παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείου, smoking areas, καντίνες, σιντριβάνια... Το Home ονειρεύεται μια άλλη Αθήνα, οι αρχιτέκτονες μας τη σχεδιάζουν. Τους ευχαριστούμε.

n

n


LOOKmag

Το γυναικείο περιοδικό της A.V.

Το LOOKmag κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2005. Το πιο σικάτο περιοδικό του δρόμου ήρθε για να αναζητήσει το στιλ αυτής της πόλης. Το βρήκαμε σε γνωστά ή άγνωστα ονόματα, το ανακαλύψαμε σε πατάρια μικρών καταστημάτων ή mall πολυτελείας. Παίξαμε μαζί του. Γιατί το Look είναι ψύχραιμο και έχει χιούμορ.

ν

Τα εξώφυλλα

Δεκάδες σχεδιαστές μόδας, designers, φωτογράφοι, illustrators και ονόματα της μόδας (όπως Μ/Μ [Paris], Martin Margiela, Liselotte Watkins, Christian Louboutin, Alexander McQueen, Γιάννης Τσεκλένης, Christopher Bailey [Burberry], Emmanuel Morlet [Balenciaga], Paul Smith, Rankin κ.ά.) φιλοτέχνησαν ειδικά για το LOOK τα εξώφυλλά του.

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ