Πώς γεννήθηκε ο «City Lover»
Διάβαζα την «Athens Voice» από το πρώτο φύλλο, την έπαιρνα στα «Everest» της γειτονιάς μου (Άνω Πατήσια). Θα πρέπει να ήτανε το δεύτερο χρόνο που έβγαινε, όταν έστειλα ένα πολιτικό κομμάτι, το «Ανορθόδοξοι Έλληνες». Άρεσε, μπήκε, άρχισα να δημοσιεύω διάφορα ως εξωτερικός συνεργάτης. Έγραφα πολιτικά, αθηναιολογικά, παρουσιάσεις βιβλίων. Αργότερα, πρότεινα μια αθηναιοκεντρική στήλη με ταχτική παρουσία, πρότεινα και τίτλους.
Ο Φώτης συμφώνησε με τη στήλη, η Αγγελική επέλεξε τον τίτλο. Η στήλη ξεκίνησε, εξελίχτηκε, «έπιασε», απόχτησε το κοινό της. Προσπαθώ να τη γράφω έτσι ώστε να συνδυάζει γνώση, αθηναιοφιλία, λαϊκότητα και ψυχαγωγία. Μετά άρχισα ν΄ ανεβάζω από τους πρώτους βιντεάκια στο σάιτ (θυμάμαι το πρώτο, για το ρολόι στο μέγαρο «Χαυτεία», Αιόλου 104), αλλά και άρθρα. Πήρα μέρος ως συγγραφέας και στην έκδοσή μας «Υπόγειες ιστορίες». Έκανα και μια εκπομπή στο web radio πέρυσι, την "Πολιτική και Τέχνη".
Aπό το φετινό Απρίλη δουλεύω στο newsroom της εφημερίδας, ενώ τον περασμένο μήνα ανέβασα στο σάιτ μας την έρευνά μου «Τα σινεμά της αθήνας 1896-2013. Ιστορίες του αστικού τοπίου». Εκτός από το «City Lover», ανεβάζω ειδήσεις, γράφω πολιτικά άρθρα και σχόλια, παρουσιάζω βιβλία, κάνω πού και πού ρεπορτάζ, παίρνω και συνεντεύξεις- όλα σχεδόν εις διπλούν, εφημερίδα και σάιτ. Θεωρώ την A.V. δεύτερο σπίτι μου, ενώ σαν «προέκταση» του γραφείου μου έχω το διπλανό μας σκακιστικό καφενείο «Πανελλήνιον» της οδού Μαυρομιχάλη.