Αρχειο

Κέρδισε προσκλήσεις για την τελετή απονομής του Red Bull Remake!

Η μεγάλη βραδιά έφτασε, το κόκκινο χαλί σας περιμένει!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4994-25285.jpg

Τα  κόκκινα χαλιά  έχουν στρωθεί, οι σαμπάνιες παγώνουν, οι προβολείς έχουν  ανάψει και όλα είναι έτοιμα για μια από τις πιο λαμπρές απονομές κινηματογραφικών βραβείων που έχουν γίνει ποτέ!  

Φαντασία, έμπνευση και αστείρευτη δημιουργικότητα! Ο διαγωνισμός Red Bull Remake φτάνει στο τέλος του αναδεικνύοντας πολλά και μεγάλα ταλέντα! Από τις 18/3 μέχρι τις 24/05, 60 ομάδες έδωσαν στο ταλέντο τους φτερά και δημιούργησαν το remake των διάσημων διαφημιστικών σποτ της Red Bull. Πρωτότυπα σκηνικά, δυνατές ερμηνείες και πολύ γέλιο είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά των video που προέκυψαν.  

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα μετά από δύο μήνες σκληρής δουλειάς, οι 60 υποψήφιοι να ...κριθούν! Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 guru του κινηματογράφου, τον αγαπημένο “Forrest Gump” της Athens Voice Νίκο Ζαχαριάδη, τη λαμπερή Παναγιώτα Βλαντή, τον αστείρευτο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το διάσημο σκηνοθέτη Βασίλη Μπουραντά και τον ...επαγγελματία θεατή (όπως αρέσκεται να τον αποκαλούν και όχι cineκριτικό) παρουσιαστή του Cinemad στο Mad TV, Ηλία Φραγκούλη

Με την  εμπειρία τους θα αξιολογήσουν τα ομολογουμένως  πολύ πρωτότυπα και αξιόλογα video και θα καταλήξουν στα 8 Βραβεία! Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Καλύτερου ανδρικού και γυναικείου ρόλου, Σκηνικών, Κουστουμιών, Ειδικών Εφέ και Πιο Αστείας Ταινίας. 

Και μην ξεχνάτε  τον έκτο κριτή...εσάς! Μπείτε στο www.redbullremake.gr για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας video και να αναδείξετε την ομάδα που θα κερδίσει το, πάντα γκλαμουράτο, Βραβείο Κοινού! 

The Final Countdown!

Η A.V. εξασφάλισε για τους αναγνώστες της εικοσιπέντε (25) διπλές προσκλήσεις για την τελετή απονομής βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 20.30, στο θέατρο Κολλεγίου Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό). Αν θέλεις κι εσύ μία, στείλε σε SMS: AVP (κενό) και το ονοματεπώνυμό σου στο 54121 μέχρι την Παρασκευή 4/6 στις 17.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και τα ονόματά τους θα βρίσκονται σε λίστα στο ταμείο.

Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,21 με ΦΠΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ