TV & Media

Κατερίνα Λιόλιου για Ηλία Ψινάκη: «Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του»

Με αφορμή τα σχόλια για την Μαίρη Συνατσάκη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ηλία Ψινάκη
© NDP

Κατερίνα Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ηλία Ψινάκη με αφορμή τα σχόλια του

Μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαίρη Συνατσάκη και το κίνημα #metoo στο χθεσινοβραδινό live του J2US, η Κατερίνα Λιόλιου πήρε θέση, καθώς ο μάνατζερ αναφέρθηκε και στην ίδια. 

Η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδως, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης».

Ψινάκης: Τι είχε συμβεί το 2022

Το 2022 ο μάνατζερ στο X-Factor, στο οποίο βρισκόταν– αρχικά ως guest και στη συνέχεια ως μόνιμο μέλος – στην κριτική επιτροπή του σόου βρέθηκε στα backstage και για «πλάκα» γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη στην κάμερα, και έκανε πως της κατεβάζει το σουτιέν.

Η κίνηση αυτή του μάνατζερ είχε σχολιαστεί αρκετά τότε. Μάλιστα, ένας από τους ανθρώπους που είχαν πάρει θέση απέναντι σε αυτό, ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα.

Τι έγινε χθες βράδυ

Χθες βράδυ (28.04.2024), ο Ηλίας Ψινάκης που βρέθηκε καλεσμένος ως guest κριτής στο J2US, μιλώντας στον Ίαν Στρατή έκανε μία αποκάλυψη για τη σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη που προκάλεσε αντιδράσεις: «Όλοι με έλεγαν βιαστή και η Κατερίνα Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε επειδή της την είχαν πέσει. Το #metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια».

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα φαίνεται πως είχε ενοχληθεί από τη στάση της Youtuber και βρήκε αφορμή να εκφράσει την δυσαρέσκειά του ενώπιων του συντρόφου της Ίαν Στρατή και της συμπαίκτριάς του Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης. «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το #metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση», είπε η γνωστή ηθοποιός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY