Αρχειο

Προτάσεις για σπουδές

Ξένες γλώσσες, καλλιτεχνική εκπαίδευση, σεμινάρια, νέα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 450
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49358-109334.jpg

ΤΙ ΝΕΑ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις κλείνουν 20 χρόνια παρουσίας και ο πολυχώρος της Ιπποκράτους ανανεώνεται, με στόχο να γίνει ένα στέκι για το βιβλίο και τον πολιτισμό που θα δώσει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης. Πλέον, στον Πολυχώρο διοργανώνονται σεμινάρια και εργαστήρια για ενηλίκους με άξονα το βιβλίο και την ανάγνωση, τη γλώσσα, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, ενώ τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου είναι αφιερωμένα στους μικρούς αναγνώστες. Όλα αυτά μαζί με τις καθιερωμένες παρουσιάσεις βιβλίων, τις λέσχες ανάγνωσης και τις εικαστικές εκθέσεις. Για τα γλυκά φθινοπωρινά βράδια ο Πολυχώρος μετακομίζει στην ταράτσα, με μια από τις ωραιότερες θέες σε όλο το λεκανοπέδιο, για ειδικές γιορτινές βραδιές με αγαπημένους συγγραφείς. Πληρ.: www.metaixmio.gr/polychoros, Ιπποκράτους 118, 211 3003580


 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μασσαλίας 22, 210 3680900, www.hau.gr

Το Νέο Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας του Κέντρου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Γλωσσικών Σπουδών (CALLS) της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης προσφέρει ένα από τα πληρέστερα προγράμματα αγγλικής για ενήλικες από το 1957 και χαρακτηρίζεται από εκπαιδευτική τεχνολογία αιχμής, καινοτόμο διδακτικό υλικό και διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση. Παράλληλα, προσφέρονται μαθήματα και για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και για εφήβους, όπου τα παιδιά μαθαίνουν με φυσικό τρόπο αγγλικά και αποκτούν τα εφόδια που θα τα οδηγήσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΥΣΚΙΝ

Φειδίου 18, 210 3302051, www.pushkin.gr

Με έτος ίδρυσης το 1992, παρέχει μαθήματα εκμάθησης των ρωσικών σε όλα τα επίπεδα γνώσης, από το αρχικό μέχρι και το ανώτατο, καθώς και υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας, ενώ λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο της ρωσικής γλώσσας και χορηγεί διπλώματα, αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ. Οι εγγραφές γίνονται καθ΄ όλο το ακαδημαϊκό έτος, ενώ τα κατατακτήρια τεστ είναι δωρεάν. Παράλληλα, το Ινστιτούτο Πούσκιν προχώρησε σε μείωση των διδάκτρων του καθώς και σε επιπλέον ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ, μέλη πολύτεκνων οικογενειών και προερχόμενους από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.


ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σίνα 31, 210 3398600, www.ifa.gr (και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα)

Η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας αποτελεί ειδικότητα του Γαλλικού Ινστιτούτου εδώ και 100 χρόνια (έτος ίδρυσης 1907), μέσα από ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ένα γαλλόφωνο περιβάλλον, με μαθήματα για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες. Το Γαλλικό Ινστιτούτο υπόκειται στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους φοιτητές στην κινητικότητα προς τη Γαλλία, ενώ προσφέρει και μαθήματα προετοιμασίας για την αναχώρηση στη Γαλλία. Παράλληλα, παρέχεται πρόγραμμα ανώτατων σπουδών στη Γαλλική Φιλολογία και τις Διεθνείς Σχέσεις, ενώ στη βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερες από 60.000 πηγές: Μυθιστορήματα, δοκίμια, κόμικς, εφημερίδες και περιοδικά κ.λπ.


GOETHE INSTITUT

Ομήρου 14-16, 210 3661000, www.goethe.de

Προσφέρει τμήματα σε όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες, ακόμα και για παιδιά από 4η Δημοτικού. Εκτός από τα κανονικά, τα εντατικά και τα τμήματα προετοιμασίας TestDaF, θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο ειδικά τμήματα με επίκεντρο το επάγγελμα, τμήματα που απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη γερμανική γλώσσα κατά κύριο λόγο για επαγγελματικούς σκοπούς. Μαζί με έμπειρους καθηγητές οι σπουδαστές θα εξασκηθούν στην επαγγελματική αλληλογραφία και την προφορική επικοινωνία. Θα μάθουν πώς να παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες σε γερμανόφωνους εταίρους και τι πρέπει να προσέξουν, από γλωσσικής πλευράς, στη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων.

Η νομική, η ιατρική, ο τουρισμός, η επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και η λογοτεχνία βρίσκονται στο επίκεντρο των ειδικών τμημάτων του Ινστιτούτου.


ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πατησίων 47, 210 5242646, www.iicatene.esteri.it

Δημόσιος ιταλικός φορέας με επιδίωξη τη διάδοση της ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας στο εξωτερικό. Τα τμήματα εκμάθησης γλώσσας διαρθρώνονται σε 6 επίπεδα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς των Γλωσσών, ενώ παρέχει δίπλωμα αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Εκτός από τα τμήματα γλώσσας το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο παρέχει επίσης υπηρεσίες πληροφοριών και συμβουλευτικής, όπως: Πληροφορίες για σπουδές στην Ιταλία, βιβλιοθήκη και βιντεοθήκη, ευρύ πολιτιστικό πρόγραμμα με εκθέσεις, συναυλίες, ομιλίες, θεατρικές βραδιές και άλλα. Για το πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

Μητροπόλεως 23, 210 3634117, www.atenas.cervantes.es

Επίσημος φορέας της ισπανικής κυβέρνησης το Ινστιτούτο Θερβάντες, με τμήματα ισπανικών, online και προετοιμασία για διπλώματα DELE. Στο Θερβάντες όλοι οι καθηγητές είναι από την Ισπανία ή άλλη ισπανόφωνη χώρα, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία ωραρίων από Δευτέρα έως και Σάββατο, γενικά μαθήματα ισπανικών διάρκειας δύο και τεσσάρων μηνών, αλλά και ειδικά τμήματα επιμόρφωσης καθηγητών. Η διδακτική μεθοδολογία είναι απολύτως σύγχρονη και σύμφωνη με τις οδηγίες του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ η επικοινωνία στα ισπανικά είναι ο πρωταρχικός στόχος των μαθημάτων.


UKFC

Μάθιου Μάκκα 1 & Ερυθρού Σταυρού 3,

210 6916990, www.ukfc.gr

Tο UKFC Foundation Course αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μονοετές πρόγραμμα προετοιμασίας για υποψήφιους φοιτητές οι οποίοι θέλουν να σπουδάσουν στη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία). Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών όλων των ακαδημαϊκών κατευθύνσεων, με στόχο να επιτρέψει στους σπουδαστές να επιτύχουν την ομαλή είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.


ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ

800 11 47277, www.grapsa.edu.gr

Κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος ο οποίος προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών σε ενήλικες στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και ισπανικά. Διαθέτει 17 εκπαιδευτήρια σε Αθήνα και Πάτρα, οι επιτυχόντες στις εξετάσεις πτυχίων κάθε χρόνο ξεπερνούν τους 1.000, ενώ μέχρι σήμερα έχει διδάξει ξένες γλώσσες σε 60.000 φοιτητές, εργαζόμενους, στελέχη επιχειρήσεων. Στα εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ τα μαθήματα είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα», ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στιλ των ανθρώπων (οπτικοί, ακουστικοί, κιναισθητικοί), με αποτέλεσμα ο κάθε σπουδαστής να φτάνει στο στόχο του σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερη προσπάθεια. Επιπλέον οι τάξεις πτυχίων καλύπτονται από γραπτή εγγύηση απόκτησης πτυχίου ώστε κάποιος που θα αποτύχει στις εξετάσεις να μπορεί να επαναλάβει δωρεάν την τάξη.


THEPRO

Αθήνα: Βασιλίσσης Σοφίας 84, 210 7488131 / Θεσσαλονίκη: Π. Μελά 18 & Τσιμισκή, 2310 226531, www.agglikastonetwork.gr

Κέντρο αγγλικής γλώσσας πλήρως εξειδικευμένο στην παροχή μαθημάτων αγγλικών για σπουδαστές, νέους και εργαζόμενους. Τα μαθήματα γίνονται με τη μέθοδο τριπλής κάλυψης, δηλαδή διδασκαλία στην τάξη, ενισχυτικά μαθήματα/σεμινάρια και ενισχυτική χρήση διδακτικών multimedia, σε τμήματα με 9 μαθητές κατά μέσο όρο. Για ανέργους γίνονται ειδικές τιμές, ενώ εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά επιτυχίας, καθώς οχτώ στους δέκα αποκτούν το Proficiency με την πρώτη. Τόσο για το Proficiency όσο και για το Lower η διάρκεια προετοιμασίας είναι 9 μήνες. Επιπλέον, σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις του Michigan ή του Cambridge, το thePro αναλαμβάνει την εκ νέου δωρεάν προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο.


ΟΜΗΡΟΣ

Πρεβέζης 87, 210 3841788, www.omiros.edu.gr

Τα φημισμένα κέντρα ξένων γλωσσών, που ιδρύθηκαν το 1946 από προσωπικότητες της πνευματικής και πολιτιστικής ζωής με επικεφαλής τον ακαδημαϊκό Δημ. Λαμπαδάριο, τον εμπνευστή και ιδρυτή του Ομήρου Δημ. Αβραμίδη, τον πρύτανη Θ. Αναγνωστόπουλο, τον συγγραφέα Στρ. Μυριβίλη, τον ιδρυτή του Εθνικού Ωδείου Μανώλη Καλομοίρη κ.ά. Με τμήματα για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες, υψηλά ποσοστά επιτυχίας και αναγνωρισμένα πτυχία, αλλά και ενάμισι εκατομμύριο αποφοίτους, να αποτελούν την απόδειξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.


THE LIVING ENGLISH STUDIO

Κυμοθόης 52α, Υμηττός (μετρό Δάφνης), 210 9763049, www.livingenglishstudio.gr

Η Barbara Lyons με 25ετή πείρα στη διδασκαλία της αγγλικής, δημιούργησε από το 2011 έναν χώρο με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει ενήλικες να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες που δεν τους επιτρέπουν να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν στα αγγλικά με πραγματική άνεση και ευκολία. Μέσα από εργαστήρια (workshops), τη συνεχή προφορική χρήση της αγγλικής, διαδραστικές ασκήσεις, παρουσιάσεις, διαλόγους κ.λπ. βοηθά τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις κρυφές δεξιότητές τους και να απελευθερώσουν την εκφραστική τους ικανότητα. Από φέτος λειτουργεί τα Σάββατα και ειδικό workshop για εφήβους.


EL MUNDO

Λ. Συγγρού 9, 210 9246901, www.elmundo.gr

Κέντρο εκμάθησης της ισπανικής και πορτογαλικής γλώσσας, αλλά και ένας χώρος όπου ο σπουδαστής έρχεται σε επαφή με την κουλτούρα και την ισπανική πραγματικότητα. Οι καθηγητές έχουν όλοι μητρική τους γλώσσα την ισπανική, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της κουλτούρας, ενώ γίνονται μαθήματα όλων των γλωσσών της Ιβηρικής χερσονήσου -ισπανικά, πορτογαλικά, καταλανικά, βάσκικα και γαλικιανά, καθώς και ελληνικά για ξένους. Δίπλα σε αυτά προσθέστε και μια πληθώρα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαγωνισμούς γαστρονομίας και φωτογραφίας κ.λπ.


ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

NEW YORK COLLEGE

Αμαλίας 38, 210 3225961, www.nyc.gr

Το NYC προσφέρει σπουδές κορυφαίου επιπέδου στον ευρύτερο τομέα του κινηματογράφου: Βασικές αρχές σκηνοθεσίας, αρχές και πρακτικές συγγραφής σεναρίου, διεύθυνση φωτογραφίας, κινηματογράφος και ψυχανάλυση, υποκριτική: μέθοδοι και πρακτικές, low budget – high spirit, ντοκιμαντέρ κ.ά. Με διευθυντή σπουδών τον Δημήτρη Παναγιωτάτο και καθηγητές κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, όπως οι Π. Βούλγαρης, Ε. Χατζής, Ν. Γραμματικός, Β. Χασάνδρα, Κ. Μαραγκουδάκη, Δ. Χατούπη κ.ά., το NYC εφαρμόζει ένα πρωτοποριακό σύστημα σπουδών, ανοιχτό σε κάθε ηλικία, που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε φοιτητή, από τον αρχάριο έως τον επαγγελματία. Είναι πστοποιημένο και αναγνωρισμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.


IANOS

Σταδίου 24, 210 3217917, www.ianos.gr

Mια εμπλουτισμένη ενότητα σεμιναρίων, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που σχετίζονται με το βιβλίο, παρουσιάζει ο IANOS. Τα εργαστήρια-σεμινάρια έχουν στόχο να κατακτήσουν οι νέοι συγγραφείς τα μυστικά της γραφής, καλλιεργώντας τους τρόπους έκφρασής τους και να συντελέσουν στην επαγγελματική κατάρτιση διορθωτών-επιμελητών, προκειμένου αυτοί να συμβάλουν στην παραγωγή άρτιων λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων. Από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής (διήγημα, μυθιστόρημα, αστυνομικό, μεταμοντέρνα γραφή κ.ά.), Διόρθωσης-Επιμέλειας Κειμένων και Εικονογράφησης.


VELLIOS SCHOOL OF ART

Γ’ Σεπτεμβρίου 24, 210 5201730, www.velliosschoolofart.gr

Νέα ποιοτική πρόταση σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου στον τομέα των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Καθηγητές όπως οι Δημήτρης Αρβανίτης, Βλάσης Βέλλιος, Τάκης Κατσουλίδης, Δημήτρης Μυταράς και Γιάννης Τσεκλένης, πλαισιωμένοι από πανεπιστημιακούς, ενεργούς καλλιτέχνες και επιστήμονες, θα σας διδάξουν Ζωγραφική και Εφαρμογές, Γραφιστική, Σχεδιασμό Comic Cartoon, Δημιουργία Animation 3D, Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμηση, Διακόσμηση Βιτρινών και Επαγγελματικών Χώρων, Σχεδιασμό και Δημιουργία Μόδας, Νέα Δημιουργικά Μέσα, Δημιουργία Καλλιτεχνημάτων & Βιομηχανικών Προϊόντων. Επίσης, προσφέρονται ευέλικτα προγράμματα σπουδών, όπως: Καθημερινή φοίτηση, open learning (2 απογεύματα/εβδομάδα) και distance learning (εξ αποστάσεως).


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΚΟΛΕΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

210 3689465

Επιμορφωτικά προγράμματα μονοετούς και διετούς φοίτησης με έμφαση στη Λογιστική και Ελεγκτική, σε συνδυασμό με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Τραπεζικά, τα Χρηματοοικονομικά και τα Νομικά, συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) και το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του KEK του ΕΚΠΑ. Τα προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε λογιστικά γραφεία, επιχειρήσεις, τράπεζες κ.λπ. Έναρξη μαθημάτων 4/11, πληροφορίες: http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel, iesoel@elke.uoa.gr


BCA / Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών

Δημητρέσσα 4 (περιοχή Hilton), 210 7253 783-6 / Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά, 210 8088 008-9 / Λεωφ. Ποσειδώνος 95 & Φοίβης 1, Γλυφάδα, 210 8986 086, www.bca.edu.gr

Οι απόφοιτοί του αποκτούν βρετανικά πτυχία Bachelors και Masters, με πλήρη αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων για την Ελλάδα και όλες τις χώρες της Ε.Ε., στους τομείς της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Με υψηλή ποιότητα σπουδών, άριστο υλικοτεχνικό περιβάλλον και εκπαιδευτικό προσωπικό με πολυετή πείρα στους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας ενισχύεται (και) από το πρωτοποριακό διαδικτυακό γραφείο καριέρας BCA Career Network, ενώ στη φετινή Ημέρα Καριέρας έλαβαν μέρος 23 κορυφαίες στο είδος τους επιχειρήσεις, όπως οι FOCUS BARI, AB Bασιλόπουλος, Arian Maritime S.A., Ulysses Systems, Alexander Moore, Manpower, Πλαίσιο, Media Saturn, ING κ.ά.


CITY UNITY COLLEGE

Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα / Θησέως 15-17, Σύνταγμα / Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα, 210 3243222, www.cityu.gr

Το City Unity διευρύνει τους ορίζοντές του δημιουργώντας το Κέντρο Διά βίου Μάθησης 2, το οποίο παρέχει προγράμματα που επικεντρώνονται στην επίτευξη των στόχων του φοιτητή ή του επαγγελματία. Τα προγράμματα του Κέντρου Διά βίου Μάθησης 2 καλύπτουν συγκεκριμένες επαγγελματικές ανάγκες ενηλίκων που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους είτε στο δικό τους είτε σε άλλο τομέα. Οι τομείς σπουδών που παρέχονται είναι οι: Γραφιστική, Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων, Γενική και Αθλητική Δημοσιογραφία, Social Media, Μετάφραση, Διερμηνεία & Διεθνείς Σχέσεις, Προσωπικό Ασφάλειας, Ναυτιλιακά, Ξενοδοχειακά – Τουριστικά, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οδοντιατρική (Εμφυτεύματα) κ.ά.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ATHENS FASHION CLUB

Αγίας Ελεούσας 5, Μοναστηράκι, 210 2848215, www.athensfashionclub.com

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας, το Athens Fashion Club ενδυναμώνει τους σπουδαστές του διδάσκοντας επιχειρηματικότητα και μάρκετινγκ σε όλα τα διετή προγράμματα σπουδών για Σχεδιαστές Μόδας και Στυλίστες, με σκοπό την ορθή τοποθέτηση των προϊόντων τους στην αγορά εργασίας, τη διάκριση και την αναγνώρισή τους από το ευρύ κοινό. Παράλληλα πραγματοποιούνται τετράμηνα σεμινάρια Personal Styling, Fashion Design, Πατρόν και Ραπτικής.


ΚΟΣΜΗΜΑ

ΕΕΣ GALILEO

Μιλτιάδου 11, 217 7020301, 6832525492, www.galileo.edu.gr

Εκπαιδευτικός φορέας με εξειδίκευση στο κόσμημα που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε τεχνίτες που θέλουν να αποκτήσουν κάποια εξειδίκευση. Τα προγράμματα είναι ταχύρυθμα και καλύπτουν όλες τις τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων, κλασικές και μοντέρνες, ενώ προσφέρεται υψηλή εξειδίκευση σε τεχνικές όπως η καρφωτική, η μεταλλοπλαστική (repouse), το σχέδιο κοσμήματος, η χαρακτική κ.λπ. Οι σπουδαστές μπορούν να πάρουν μέρος και σε εκθέσεις, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ