Αρχειο

Matt Jordan

4774-11733_0.jpg
Matt Jordan
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4779-24083.jpg

Ο Matt Jordan σχεδιάζει το εξώφυλλο της Athens Voice και μας μιλάει για τα βασικά συστατικά του έργου του, καθώς και για την έκθεσή του στη Dassera Art Gallery (12-31/3). Παρουσιάζουμε ακόμα μια σειρά από έργα του.

Τι σημαίνουν για σένα τα παρακάτω στοιχεία και πώς επηρεάζουν το έργο σου;

Χιούμορ: Είναι το καλύτερο τονωτικό ζωής, φέρνει τους ανθρώπους κοντά, μας κάνει να νιώσουμε για τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Είναι σημαντικό στη δουλειά και στη ζωή μου, επειδή με βοηθάει να αντιμετωπίσω τις δύσκολες στιγμές.

Χρώμα: Αιχμαλωτίζει το μάτι, είναι στη φύση του να θέλγει και να γοητεύει, δρα σε συνεργασία με το χιούμορ.

Ποπ Αρτ: Επηρέασε το έργο μου με τη χρήση του χρώματος, των καθημερινών αντικειμένων και την αλλαγή που επέφερε στην αντίληψη των μορφών, πέρα από τα καθιερωμένα πλαίσια.

Καθημερινή ζωή: Είναι το θέμα στο οποίο μου αρέσει να αφιερώνομαι, με τα θέματά μου να κυμαίνονται από συμβάντα της παιδικής ηλικίας, μέχρι οικιακές καταστάσεις, μέχρι να φτιάχνεις μια κούπα τσάι. Αυτές οι καταστάσεις διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και είναι οι βάσεις των επιτευγμάτων μας.

Πώς πήγαν τα εγκαίνια της έκθεσής σου στην Dassera Art Gallery και πώς σου φάνηκε η Αθήνα;

Όταν σε φροντίζουν τόσο υπέροχοι άνθρωποι όπως η Dassera Art Gallery, είναι δύσκολο να έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία για τη ζωή στην Αθήνα. Τα εγκαίνια είχαν μεγάλη επιτυχία, με 200 ανθρώπους να παρευρίσκονται. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βενετία Ευρυπιώτη και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιήσω αυτή την έκθεση. Η Αθήνα είναι ένα θαυμάσιο μέρος και ανυπομονώ να επιστρέψω στο άμεσο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ