Αρχειο

Η A.V. έγινε πίνακας

Όλα τα τεύχη μαζεύτηκαν σε ένα café

41521-93503.jpg
Αγγελική Νικολάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36688-79470.gif

Διαβάζουν με μανία την εφημερίδα της πόλης και αυτή τους την αγάπη τη μετέτρεψαν σε κολάζ με εξώφυλλα της A.V. Θα το δεις στο Nostro Café, για λίγες ημέρες ακόμα, αφού ο τοίχος είναι μια «κινητή έκθεση» - φιλοξενεί ανά 15 ημέρες νέα έργα. Τα κορίτσια που εργάζονται εκεί ξενύχτησαν δημιουργώντας αυτό το κολάζ αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

Αν πας μπορεί να πέσεις πάνω σε κρητικές βραδιές με λύρα και μεζεδάκια από το δίπλα κρητικό μεζεδοπωλείο, lives, εκθέσεις, βραδιές latin, καθώς ο ιδιοκτήτης τυγχάνει και καθηγητής latin χορών. "Τις προάλλες είχαμε ροκ βραδιά και θα συνεχίσουμε τις κρητικές βραδιές οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση καθώς ο κόσμος δείχνει πλέον μια στροφή προς την παράδοση'', αναφέρει o ίδιος.

Εδώ συχνάζει κυρίως φοιτητόκοσμος και κάτοικοι της περιοχής, που μπορεί να πάνε για έναν απλό καφέ και να τους πάρει το χάραμα, με κουβεντούλα κρασάκι και καλή μουσική. Εντελώς οικογενειακή κατάσταση δηλαδή, που δείχνει πως το Nostro Cafe είναι κάτι παραπάνω από μια απλή καφετέρια.


Nostro Café: Καραολή και Δημητρίου 65, Πάρκο Νέας Ελβετίας, Βύρωνας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ