Αρχειο

200 εκ. ευρώ απώλειες πόρων από ποσά που εκταμιεύτηκαν

Μπορεί η κυβέρνηση να δίνει μάχη για την εξασφάλιση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020, ωστόσο η χώρα «εκτίθεται» από τις δεκάδες επιχειρήσεις που ενώ εντάχτηκαν στα προγράμματα και πήραν τις εκταμιεύσεις, τελικά έβαλαν λουκέτο. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπου 200 εκ. ευρώ υπολογίζονται οι απώλειες πόρων από ποσά που εκταμίευσαν επιχειρήσεις και εταιρείες οι οποίες όμως είτε λόγω λανθασμένων πρακτικών των διοικήσεών τους, αλλά και λόγω της κρίσης, αναγκάστηκαν να κλείσουν.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30408-68499.jpg

Μπορεί η κυβέρνηση να δίνει μάχη για την εξασφάλιση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020, ωστόσο η χώρα «εκτίθεται» από τις δεκάδες επιχειρήσεις που ενώ εντάχτηκαν στα προγράμματα και πήραν τις εκταμιεύσεις, τελικά έβαλαν λουκέτο.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπου 200 εκ. ευρώ υπολογίζονται οι απώλειες πόρων από ποσά που εκταμίευσαν επιχειρήσεις και εταιρείες οι οποίες όμως είτε λόγω λανθασμένων πρακτικών των διοικήσεών τους, αλλά και λόγω της κρίσης, αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, το πρόβλημα είναι εντονότερο σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης, των φωτοβολταϊκών και των τουριστικών καταλυμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ