Αρχειο

Πες μας τι πίνεις

Στο drinkify.org εσύ διαλέγεις την μπάντα σου, αυτό διαλέγει το ποτό σου

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20288-50015.jpg

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για να εθιστείς στον κόσμο του drinkify, της διαδικτυακής εφαρμογής που κάνει θραύση στα ηχεία αλλά και στο ποτήρι σου. Τι ακριβώς σερβίρει η φιλόξενη και άκρως ατμοσφαιρική πλατφόρμα του drinkify; Κοκτέιλ, κλασικά ποτά, και όχι μόνο, την πιο ταιριαστή γεύση για τα μουσικά σου γούστα. Οι ψυχάκηδες του ίντερνετ σκρολάρουν τους ποντικούς εδώ και καιρό. Σειρά σου, λοιπόν. Εμείς κάναμε κλικ και το drinkify μας έκανε τσικ. Δηλαδή;

Rotting Christ

Αναρωτηθήκαμε αν εκεί στο drinkify γνωρίζουν μια από τις μεγαλύτερες black metal μπάντες, τους Rotting Christ, οι οποίοι ετοιμάζονται αυτή την περίοδο να γιορτάσουν τη χιλιοστή συναυλία τους. Μας πρότεινε αίμα. Ναι, καλά διάβασες. Αίμα σε χαμηλό. Άνευ πάγου.

The Prodigy

Συνεχίσαμε με την παρέα του Liam Howlett και τα βρομόμπιτα των Prodigy. Νεράκι μόνο, παιδιά. Το πιάσατε το υπονοούμενο…

Sakis Rouvas

Μην ακούς Σάκη μόνη σου. Η ψηφιακή μπάρα του drinkify σου προτείνει να «αντέξεις» στα δύσκολα τσούζοντάς τα με βότκα σκέτη.

Eminem

Αν αρέσκεσαι στις καυτές ρίμες του Eminem και εκτιμάς το ταλέντο που δεν πέρασε απαρατήρητο κάποτε από τον ραπ ιντστρούκτουρα Dr. Dre, καθαρό ουίσκι είναι το ενδεδειγμένο απεριτίφ στα ηχεία σου.

The Ramones

Τεκίλα. Τι άλλο θα έβγαζε; Straight πράγματα, αγνές καταστάσεις. Τρία ακόρντα, δύο γουλιές και μια τεκίλα είναι όσα χρειαζόσουν πάντα για να φύγεις. Hey ho, let’s go!

Μίκης Θεοδωράκης

Για τον τροβαδούρο του άδολου πατριωτικού αγώνα, ένα ποτήρι ερυθρού οργανικού οίνου σε θερμοκρασία δωματίου είναι ό,τι πρέπει για να αναλάβεις κι εσύ το εθνικό σου καθήκον και να κάνεις τη σπίθα φλογερό εμβατήριο.

Lana Del Rey

Λικέρ Fernet με λίγο εκχύλισμα από γάλα καρύδας. Γλυκιά φωνή, ζαχαρωτή ποπ και γεύση στον ουρανίσκο, λοιπόν.

Τζούλια Αλεξανδράτου

image

«Στόχος είναι τα λεφτά, έτσι είπε ο μπαμπάς, δεν αγάπησε ποτέ τους φτωχούς τους συγγενείς. Πού θα πας χωρίς αυτά;» Η φίλη Τζούλια βάσει drinkify συνοδεύεται κατάλληλα με μια chilli pepper βότκα και δύο στάλες lime.

Μαρινέλλα

Λίγο θάλασσα, λίγο κρασί και τα αγόρι μου. Και αν παλιά το τρανζίστορ έπαιζε τα αμερικάνικα, τώρα μπορείς αναπαράγοντας τα mp3 της μεγάλης κυρίας από το σκληρό σου δίσκο να αιχμαλωτίσεις την επίγευση ενός λευκού κρασιού.

Lykke Li

Αυτή μπορεί να ακολουθεί ποτάμια, αλλά ένα στυφό τζιν σε απλό χαμηλό είναι ό,τι εκβάλλει στην οθόνη ο ποταμός γνώσης drinkify.

Τόλης Βοσκόπουλος

Μπιρίτσα, σπιτικιά, αδελφική, αλήτικη σαν τα πουλιά και τις αγάπες που πετάνε.

n

Δοκιμάσαμε επίσης Γιώργο Νταλάρα, Στάθη Δρογώση, Σταμάτη Γονίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Μύρωνα Στρατή. Βάλε κι εσύ τους δικούς σου μουσικούς και το drinkify θα βάλει το κατάλληλο ποτό στην υγειά σου. Απόλαυσε υπεύθυνα.

www.drinkify.org

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ