Αρχειο

Give a little bit of ΓΟΥΦ! to me

Αν οι τετράποδοι φίλοι μας διοργάνωναν φεστιβάλ, θα ήταν κάπως έτσι.

2643-35207.JPG
Βερένα Κεκέλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14437-40431.jpg

Το σωματείο Αδέσποτη Ζωή σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” διοργανώνουν το 1ο ΓΟΥΦ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, στο πάρκο Τρίτση, στο «Βιβλιοπωλείο της Γης», από τις 10.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πάρτε παιδιά, σκυλιά και ποδήλατα, και αθλητικά και απολαύστε υπέροχες στιγμές στο ωραιότερο πάρκο της πόλης.

Το Σάββατο είναι η αθλητική μέρα του Φεστιβάλ, με μενού που περιλαμβάνει ποδηλατικό γύρο και δώρα για τους 3 πρώτους, Brazilian Samba και Latin Animation Show από τη σχολή χορού Arte Movimento καθώς και Capoeira Show για όλους με το group Abada Capoeira.

Η Κυριακή είναι η τιμητική των μικρών τριχωτών μας φίλων. Το πρόγραμμα ξεκινάει με Test χαρακτήρα για τους σκύλους των επισκεπτών και Επίδειξη Βασικής Υπακοής από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων και συνεχίζει με  μία καινοτομία από το Φεστιβάλ, τα Καλλιστεία Σκύλων , όπου οι διαγωνιζόμενοι θα βουρτσίσουν το τρίχωμά τους και θα λιμάρουν τα νύχια τους διεκδικώντας τους τίτλους  Miss/Mr. Αδέσποτη Ζωή, Τα Καλύτερα 6 Πόδια (αφεντικό& σκύλος), και Καλύτερη Ημίαιμη Φάτσα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ΓΟΥΦ Φεστιβάλ οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να συμβουλευτούν κτηνίατρους, οι τετράποδοι φίλοι σας να καλλωπιστούν ενώ οι μικρότεροι της παρέας να επιδοδούν σε διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπως παιχνίδι με παιδαγωγό, body painting και ζωγραφική στο «Βιβλιοπωλείο της Γης». Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της Αδέσποτης Ζωής, καθώς και μεταχειρισμένα είδη από το bazaar για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου. Είναι για καλό σκοπό!

Info: 1ο ΓΟΥΦ ΦΕΣΤΙΒΑΛπάρκο Τρίτση, Σπύρου Μουστακλή 23, Ίλιον. Για περισσότερες πληροφορίες: info@stray-life.gr www.stray-life.gr.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστβάλ:

Σάββατο 21 Μαΐου 10:30 – 20:00:

12:00 – 14:00     

Ποδηλατικός γύρος του πάρκου με δώρα για τους  3 πρώτουςAφετηρία:  «Βιβλιοπωλείο της Γης» Συντονιστής: Στέφανος Ιωαννίδης Διοργάνωση: Blue Gym

17:00 – 18:00      

Brazilian Samba-Axe Show και Latin Animation Show από την χορευτική ομάδα της σχολής χορού Arte Movimento

 

18:00 – 19:00       

Capoeira για μικρούς και μεγάλους με  το group Abada Capoeira

Κυριακή 22 Μαΐου, 10:30 – 20:00:

11:00 – 14:00   

Test χαρακτήρα για τους σκύλους των επισκεπτώνΕπίδειξη βασικής υπακοής από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων 

 

17:00 – 19:00         

Καλλιστεία σκύλων, με πρωτότυπους τίτλους και πολλά δώρα για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και για εσάς. Διαγωνιστείτε για τους τίτλους Miss/Mr. Αδέσποτη Ζωή, Τα Καλύτερα 6 Πόδια (αφεντικό& σκύλος), και Καλύτερη Ημίαιμη Φάτσα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ